tiistai 1. joulukuuta 2009

S...u...k...k....a....a....a....zzzzzz

Krooh pyyh. Täällä ollaan, vaikkakin aivan puoliunessa. Vierähti tuota aikaa edellisestä postauksesta sen verran, että katsoin parhaaksi ilmoittautua. Asiaa ei kyllä ole nimeksikään, ainakaan neuleaiheista.

No, jotakin sentään on neulottu valmiiksikin asti. Ostin Treen messuilta Schoeller Stahlin liukuestetököttiä sukan pohjia varten, ja näihin minisukkiin testasin. Omistajansa nimen tuhersin pohjiin. Hieman tökötti tuntuu kuplivan, eli siitä jää helposti kuplia myös kuivumisen jälkeen. Niitä kannattanee jollain puhkoa ennen kuivumista. Ohjeessa sanottiin, että 2-3 kerrosta tököttiä pitäisi laittaa, mutta minä laitoin vain yhden kerroksen. Katsotaan nyt miten se kestää käyttöä.
Malli: perusperus
Koko: Sumu, noin 1-v.
Lanka: Supersocke paksumpi, 36 g
Puikot: öö, taisi olla 3 mm

Sukkia täällä on puikoilla muutenkin. Hitaasti etenevät, kun on taas ollut työkiireitä koeviikon ja uuden jakson alkamisen muodossa. Nyt on opetusta vähemmän tässä viimeisessä kolmen ja puolen viikon pikajaksossa, joten ehkä nämäkin joskus valmistuvat.


Jäätelöannos? Ei, vaan Vellamot ja parit perussukat. Vilaitkin on tekeillä, eli neljä paria kaikkiaan enemmän ja vähemmän työn alla. Tänään aion viettää laiskaa päivää (aloitin nukkumalla kellon ympäri) sukkain parissa, koska vasta viiden aikaan tarvitsee lähteä töihin. Eli pidemmittä puheitta äänikirja masiinaan ja sohvalle.

Hyvää joulukuuta muuten kaikille. Miten se niin yllättäen taas tuli?

2 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Ihana ja käytännölinen (ainakin päiväkodissa) idea laittaa nimenä nuo "jarrut" sukkiin!

Olen ihan yhtä ihmeissäni, miksi se on jo joulukuu!
Marraskuu oli ihan tajuton työkuukausi ja nytkin jatkuu vielä ja välillä jatkan töitä aamuyöllä!On se kiva herätä, kun muistaa että se ja se asia on kesken...

Nna kirjoitti...

Hauska idea, kun tuossa yhdistyy merkkaaminen ja jarruttaminen samassa. :)