torstai 21. tammikuuta 2010

Nyt mullakin on niitä

Nimittäin Wollmeiseja. Neulemaailman ihmeellisyyttä ja neulojien välillä vallitsevaa yhteistyön ja avunannon meininkiä ei voi kuin hämmästellä kerta toisensa jälkeen. Ravelryssa on meneillään eräs ketju, jonka ansiosta sain LAHJOITUKSENA kaksi vyyhtiä Wollmeisea. En mainitse lahjoittajia täällä, kun ajattelin, ettei ehkä ole korrektia siirtää Ravelryn maailmaa liiaksi tänne julkiseen blogiin.

Niille, jotka eivät asiaa tunne, kerrottakoon, että Wollmeiset ovat neulemaailman kuuminta hottia tällä hetkellä, ja niitä on vaikea saada suuren suosion vuoksi. Niitä myydään nettikaupassa, jonka sivu päivittyy kerran viikossa tai jotain sinne päin, ja vain nopeimman hiirikäden omistajat voivat saada ostoksia tehtyä ennen virtuaalihyllyjen tyhjenemistä. Minua tällainen päivitysten kyttäily ja nopeuskilpailu ahdistaa, joten en ole Wollmeiseja ennen edes nähnyt, ja nyt minulla on kaksi aivan omaa vyyhtiä ;o) Tykkään tiukkakierteisistä sukkalangoista, ja sitä tämä todella tuntuu olevan.

Tummempi vihreä on väri nimeltään Petersilie, ja sen jo kerin palloksi odottamaan oikeaa ohjetta. Vaaleampi vihreä on väri Grashüpfer.Joku saattaa olla näkevinään tuossa kuvassa muitakin lankoja kuin vihreät Wollmeiset. Ne ovat Lankakauppa Kujeesta tilaamiani Lorna's Laces Shepherd Sockeja ja ShibuiKnitsin Sockia. Shepherd Sockin värit ovat Mineshaft, Purple Club ja Edgewater. Shibui on väri nro 229. Eikös muuten vain ole paljon kivempaa, että langan värillä on ihan oikea nimi?

Tilasin Kujeesta myös silmukkamerkkejä, kun oli niin hauskoja lapasmerkkejä. Nämä ovatkin ensimmäiset merkit, jotka olen ihan itse ostanut, muut olen saanut lahjaksi. Nyt merkkejä onkin sitten riittämiin yhden neulojan tarpeisiin (tai sitten vähän yli).Vähänkö ärsyttää, kun pitää mennä töihin! Miksi en saa jäädä kotiin hipelöimään lankojani?

12 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Arggh! Lankalakkolaiselle uusien nettikauppojen esitteleminen pitäisi lailla kieltää =DDDD
Ei vaan, kiva kun laitoit vinkin, niin pääsen kesäkuussa sitten taas osteleeeeeeeen.....

Taija K kirjoitti...

Tiina: Sorry! Tässä mennään "vahinko kiertämään" -periaatteella, kun itsekin törmäsin tähän kauppaan vasta ja syynä olivat muut neulojat! ;o)

eila kirjoitti...

Onpas TOSI kivat silmukkamerkit

Heidi kirjoitti...

Ihkulankoja! Ihkusilmukkamerkkejä! Yritän olla huomenna koneella jos/kun Wollmeise-kauppa päivittyy :) .

Hepsi kirjoitti...

Ihania ostoksia sinulla täällä!
Itse asiassa tulin kiittämään ihanasta paketista - SUURKIITOS! Tykkään kovasti kummastakin langasta ja tuikkukuppi tulee tarpeeseen! =)

Päivikki kirjoitti...

Ooh, mitä aarteita!

Littleragdoll kirjoitti...

Näitä lankakuvia on sitten kiva nähdä ja monessa blogissa onkin ollut vuoden alussa kunnon hamstrauskuvia :). Tosi nättejä lankoja ja silmukkamerkkejä.

Markka kirjoitti...

Eeeeeei! Oon niin kade. Mä oon ainoa jolla ei oo tota lankaa! (no en ihan, mutta dramaattisuus sopii kuvioon)

Villasukka kirjoitti...

Mitä jos ottaisit vyyhdin kassiin töihin ja siinä opepöydän ääressä vaihvihkaa ujuttaisit käden välillä hipeltämään ;)

-maria- kirjoitti...

Oijoi, onpa kauniita lankoja! Onneksi hiljattain siivosin lankavarastojani, se hiukkasen hillitsee ostohaluja ;-)

Zelda kirjoitti...

Hihii:) Todellakin ihan epistä, ettei saa olla vain kotosalla ihanaisia lankoja silittämässä.

Mutta: vakavasti puhuen - olet aivan ihanaisia lankoja hamstrannut. Minäkin jokusen wollmeisen olen haaviini saanut ja ihania ne ovat.

MysteryKnitter kirjoitti...

Lovely yarns! I am sure you tame them somehow.