sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Blääh

Ei meinaa huvittaa mikään. Työt haittaavat harrastuksiin keskittymistä ja mikään ei etene. En ole jaksanut kirjoittaa tai lukea blogeja, Räveltämössä sen sijaan olen roikkunut harvinaisen paljon. FarmVilleä olen pelaillut Facebookissa. Viikonloput menevät töitä tehdessä, kun viikolla ei ehdi lukea oppilaiden tuotoksia. Tekstitaitokoe on tulevana perjantaina, tulossa sellaiset 120 vastausta luettavakseni. Neuleita ei siis nähtäne tässä blogissa ihan heti..

Kujeessa käväisin taas nettiostoksilla, kun tarvitsin KnitPro-settiin 3.25 milliset vaihtopäät. Mitään suunnitelmaa niiden käyttämiseksi ei ole, mutta siis eikö se ole tarvitsemista, jos niitä ei minulla vielä ole? Saatoin samalla tilata vähän muutakin, mutta vain ihan vähän.

Olen minä toki neulonutkin, mutta kun teen taas montaa sukkaparia ja Whisper Cardigania yhtä aikaa, ei mikään ole lähelläkään valmistumista. Pisimmällä ovat Kai-Mei-sukat Wollmeisesta.

Jotta ei mentäisi ihan ilman kuvaa, laitanpa tällaisen kesäkuvan viime kesän Kokkolan vierailulta. Koirat eivät ole meidän vaan sukulaisten.

3 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Täytyyhän varusteiden olla kunnossa, selityksesi puikkopäiden tarpeesta menee ihan täysillä läpi siis :)

Ah, tule jo kesä!

Zelda kirjoitti...

Täällä vähän samantapainen tilanne. Töitä hirmuisesti ja kotihommaakin riittää, ei siis valmiita neulomuksia ihan heti varsinkaan, kun niitä täälläkin monta meneillään:)

Täytyyhän sitä nyt tarpeelliset ostokset suorittaa!

Kaisa kirjoitti...

Ihanaa,

kohtalotoveri! Mulla tosin helpompia hengentuotteita tuomittavaksi, kuten 9-luokkalaisten tutkielmia.

Puhtia töihin ja iloa harrastukseen!

KAisa
www.neuleharput.ajatukseni.net