perjantai 12. helmikuuta 2010

Mikä on?

Hurahdin liittymään mysteerihuivi-KALiin eli mysteerihuivin yhteisneulontaan. Olen näistä ollut ennenkin kiinnostunut, mutta tahti on ollut liian pelottava. Vaan nyt, kun uusi ohjeen palanen tulee kerran kuussa, tahti on sopivampi. En tiedä vielä, teenkö huivin itselleni vai jollekulle muulle - tämä selviää, kun näen, millainen huivista tulee - joten en ainakaan tässä vaiheessa aio kuvia siitä tänne laittaa.

Huivilankaahan minulla ei ollut kuin yksi vaihtoehto, eli luonnonvalkosita Grignascon Merinosilkiä vyyhti. Huivin alkupalasesta näkemäni kuva kuitenkin vihjaisi, etten halua tehdä valkoista enkä niin ohuesta langasta, joten hilpaisin eilen työpaikasta toiseen siirtyessäni Priimaan. Sinne oli tullut Malabrigon lankoja, ja ostin Lace-lankaa huivillisen. Älyn pehmeää lankaa on, ja jälki on nättiä parin valmiin sentin perusteella, nelosen puikoilla, mutta himpun verran jo eilen ärsytti, kun lanka sotkeentui keriessä. Mullahan ei ole kerijää vaan ihan käsipelillä peukaloni ympärillä teen kerän, joka alkaa keskeltä. Olen aika hyvä siinä, jos saa itse sanoa ;o) Kerä on ihan yhtä hieno kuin kerijällä tehty.

Kujeestakin tuli ne puikot, ja puikkojen mukana kaksi vyyhtiä Shibuin sukkalankaa, ihanaa suklaanruskeaa. Lanka siis lisääntyy talossa, mutta onneksi sain kilon Isoveljeä myytyä huuto.netissä. Kumma juttu, ettei kilo hopeanväristä Malibua mennyt kaupaksi. Anyone? Ostin sen kesällä alesta just ennen loppuvuoden lankalakkoa, mistä voimme päätellä, ettei kannata olla lankalakossa: langat lisääntyvät ennen lakkoilua sulovileenimäiseen tyyliin eli paljon ja halvalla, laadusta viis. Ei, en osallistu hamsteriin tänä vuonna.

Ai mitä kuvia? En jaksa, en kykene!

2 kommenttia:

Maartsi kirjoitti...

Pyydä vaan kerijä lainaksi, jos kyllästyt käsin pyörittelemään! Tulee tosi sukkelaan valmista.

MysteryKnitter kirjoitti...

When I must roll a ball of yarn I use the empty cardboard thing, the thing you find in the roll of the toilet paper. That small thing is wonderful core for a ball of yarn.