perjantai 26. helmikuuta 2010

Whisper Cardigan

Omituinen liehuke on valmis.Malli: Whisper Cardigan, IK kevät 2009
Lanka: Lanett, 200 g
Puikot: 4 mm, 2½ mm ja 3 mm
Koko: mää, taisi olla ohjeen toinen kokoNeulomisprosessi oli seuraavanlainen: Olin päättänyt neuloa tämän kaapissa olevista (kai Meemulta saaduista?) ruskeista Lanetteista. No eihän se riittänyt, kun ruskeaa oli kolme kerää. Hiha-selkäyhdistelmään meni jo vähän yli kaksi kerää. Piti siis mennä Menitaan. Tätä ruskeaa ei enää tehdä ollenkaan, joten jouduin jatkamaan eri värillä. Muuten eri väri ei haittaa, mutta tarvitsisin nimenomaan yksivärisiä vaatteita enkä kirjavia.On tää vähän outo vaate, mutta tykkään kyllä silti. Töissä on aina aivan sairaan kuuma, joten tällaisille helposti riisuttaville hartialämmikkeille on kyllä tarvetta. Mutta miten tää viikataan hyllyyn?Selkäpuolelta tää ei ihan täysin istu. Kuvasta ei ehkä näy kunnolla, mutta tohon kainaloiden alle tulee pussit. Joustimen tein 3 mm puikoilla, ja olisi ehkä saanut olla 3,5 milliset. Nyt joustin vetää kovasti kasaan ja tekee pussimaista vaikutelmaa. Höyryä vaan lisää, eiköhän se siitä asetu.Tällainen teevuori tuli mulle postissa viime viikolla Saksasta. Anelin teetä Räveltämössä, ja kaksikin ihmistä on jo lähettänyt minulle näytteitä. Tässä riittää maistelemista.


6 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Aikamoisen hauska takkinen/jakkunen, totisesti!

Tuossa sitä riittääkin maisteltavaa - on jos vaikka mitä makua.

Hepsi kirjoitti...

Hauska jakku tosiaan ja varmaan lämmittää juuri sillai sopivasti!

Limeadine kirjoitti...

Näyttää just sellaselta epäsymmetriseltä lärpäkkeeltä, mitä mulla on tapana tehdä! Tällaset on hyviä, kun kyllästyy perusputkeloihin.

Pirena kirjoitti...

Minä kanssa viimeviikon ahersin yhden epämääräisen liehukkeen kanssa ja sain valmiiksi. Malli oli kuvassa kaunis mutta itse en ole siihen ollenkaan tyytyväinen. Mietin jopa purkamista, ettei lanka vallan hukkaan mene. Vaan nyt on muita kiireitä, ompeluhommia.

Päivikki kirjoitti...

Hauska jakku! Namin näköistä teetä.

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice jacket. I like tea too. I am glad you can drink that much tea.