lauantai 19. kesäkuuta 2010

KYHäelmäraporttia

Vielä pari KYH-raporttia luvassa ennen jussia. Maallelähtö koittaa kyllä jo joitakin päiviä ennen KYH-aloitusten loppumista, joten viimeiset aloitukset jäävät raportoitavaksi juhannuksen jälkeen.

Tossukoita, mitäs muutakaan... Nyt on jo vähän enemmän kokovalikoimaa. Ylimmät tossut ovat ehkä kokoa 35-36, painoa 74 g. Keskimmäiset aika isot, ehkä 40-41, painoa 94 g. Ruskeat alhaalla n. 38, painoa 84 g. Noissa vihreissä on jälleen älytön määrä vihreiden lankojen jämiä, joten ne painavat siksikin enemmän, koska sisältävät valtavan määrän langanpäitä jossain siellä piilossa. Valmiit tossukat ovat KYH11, KYH13 ja KYH10.Tossukoiden neulomisinto alkaa hiipua, ja kiinnostus on siirtynyt muihin sukkiin. Parit tossukat kuitenkin vielä aion saada valmiiksi ja tarkoitus olisi tehdä ne ennen mökkireissua, niin ei tarvitse ottaa mukaan ihan niin paljon lankaa =D

Tässä KYH14, OnLinen Supersockesta Oak Ribbed Socks 2,25 mm puikoilla, ja KYH15, Fancy Silk Sock 2,5 mm puikoilla Shepherd Sockista. Aijai, näistä mie tykkään. Kuten näkyy, KYH15 on vasta ensimmäistä kerrosta menossa.KYH7 eli Noro-sukka on edennyt yli kantapään, ja Trekkingistä on aluillaan KYH16, Basket Weave socks.Ja sitten niitä tossukan alkuja, KYH12 ja KYH17. Eilenkin kyllä loin silmukat noihin punaisiin tossun alkuihin, mutta silti meinaa kiirettä pukata ja olen jäljessä aikataulusta. Nyt täytyykin mennä miettimään tämän päivän ja eilisen aloitusta. Ja kohtahan se on taas huominen ja uuden aloituksen aika..

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Joo, olen kyllä suurin piirtein kotosalla jussin jälkeen. Mattojen pesua urakalla, jos sää sallii ja ikkunat kans. Mutta muuta sen kummempaa suunnitelmaa ei ole. Soitellaan!

MysteryKnitter kirjoitti...

One stitch at a time and you will tame them before you notice it.