torstai 16. syyskuuta 2010

Hidasta

Hui kamala! Jotkut jo laskevat öitä jouluun! Minä en ole vielä toipunut siitäkään, että on syksy ja pitää taas käydä töissä (vaikka siis töitä on ollut jo reilusti yli kuukausi).

Oikeastaan tulin jättämään itsestäni elonmerkin. Täällä ollaan ruudun takana, vaikka neuleita ei näykään. Huomenna alkavat äidinkielen osalta syksyn ylioppilaskirjoitukset, eli minulla on viikonlopuksi mukavasti tekemistä. Ihan tarkaan en vielä tiedä, mutta pahimmillaan minulle tulee 120 tekstitaitovastausta luettavaksi. Jos niitä on tuo 120, korjausaikaa on kaksi viikkoa, jos vaikka vain "115", korjausaikaa on viikko. Normaalin opetuksen ja yo-valvontojen ohella. Että neuloa en ehdi, meillä kun ei edes saa valvoessa neuloa.

Aloitin kyllä eilen uudenkin neuleen, ja samalla purin pois yhden sukan alun. Olin tekemässä sukkaa Araucanian Rancosta, mutta itselläni on yhdet siitä neulotut sukat enkä tee toisia. Nukkaantuvat välittömästi kuten eräs kotimainen suosittu sukkalanka. Eli KYH-töistä on kesken enää kaksi paria sukkia, jee!

Loppuun kesäinen kuva Ähtärin eläinpuistovierailulta. Minäkin tahtoisin lökötellä kuin tuo karhulainen. En kylläkään tahtoisi nukkua ihan koko talvea, jos vaikka vain puolet siitä?

1 kommentti: