sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Ihania lankoja!

Titityyltä tuli Cascade-lankaklubin paketti parisen viikkoa sitten. Tässäpä he ovat. Tykkään. Sukkalangat ovat oranssia ja vihreää, joita en olisi itse ostanut, mutta etenkin sukkalangassa värillä ei niin ole väliä. Aina sille käyttö löytyy, ja värien osalta maku muuttuu jatkuvasti.Kaikki klubin langat tulivat kerralla, eli kaikkiaan 800 grammaa lankaa. Tarkkasilmäinen saattaa huomata, että kuvasta puuttuukin jo yksi vyyhti, nimittäin pipoksi on jo muotoutunut Cascade 220 Heathersista osa.

Piposta lisää ensi kerralla, koska aiemmin on jo valmistunut tämä huivi.Malli: ainaoikeeta pötköä
Lanka: Kaiman kehräämää Intiaanikesää, 70 g
Puikot: 6 mm


Pitkään meni keksiä, mitä tästä langasta tekisin. Lanka on - kuten ylemmästä kuvasta näkyy - moniväristä ja hieman epätasaista, joten halusin tehdä siitä jotain yksinkertaista, että langan laatu jää selvästi näkyviin. Olen joskus aiemmin tehnyt toisesta käsin kehrätystä langasta samanlaisen kapeahkon huivin ja pitänyt sitä paljon, siksipä huivi tästäkin tuli. Tämä sopii hyvin piristämään harmaata talvitakkiani.

3 kommenttia:

äityli kirjoitti...

Ei ollenkaan noin hienoja värejä tullut mulle, oranssi taitaa olla samaa. Mutta osasta vihreää olen jo keksinyt pukinkontti-asioita. Viikonloppuna näät>:)

Päivikki kirjoitti...

Olen samaa mieltä otsikkosi kanssa!!!

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upea huivi!