keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Olen rakastunut...

... harmaaseen...... Cascadeen...... ja tähän kirjaan...


Harmaat Sisut ja Maijat lähetti Tapio Päntäneeltä. Cascadet ja kirjan 60 Quick Knits lähetti Titityyn Tiina Jyväskylästä. Harmaa jostain syystä miellyttää silmää juuri nyt tajuttomasti, joten sitä piti saada useana eri lankana. Sisuista on jo syntymässä yhtä juttua, vaikkakin taitaa tulla liian iso. Tulkoon. Käyttäjä on kasvavaa sorttia. Maijaa ostin muuten vain, kun se on hyvää lankaa.

Cascaden 220:sta olen yhtäkkiä alkanut tykätä; ensimmäinen vaikutelma siitä oli, että jaa tämmöistä tavallista villalankaa, mutta nyt mieli on muuttunut. Värivalikoima on hieno, mikä kyllä vaikuttaa asiaan. Tuo kirja lähinnä inspiroi tilaamaan Cascadea eri väreissä, sillä kirjassa on malleja vain ja ainoastaan Cascade 220 -langalle. Kirjan nimen mukaisesti niitä on 60, 20 päähinettä, 20 lapaset ja 20 kaulaan laitettavaa juttua. Lähes kaikki ovat ihania! Meinasin jo tehdä päätöksen, että neulon koko kirjan läpi järjestyksessä, mutta sitten heräsin. Jos vähän maltillisemmin kuiteskin, vaikka ihania ovat =D

4 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Minäkin sorruin ja tilasin Titityystä Cascadea kahteen isompaan työhön. Joka puolella niin hehkutellaan tuota lankaa, että on pakko kokeilla. Nyt sitten syyhyttää tuo kirja, hmmm:)

äityli kirjoitti...

Tein iskälle tossut tuostakeltaruskeasta cascadesta, mutta minun käsialalla niistä tuli aika isot. Kunhan saan napit ostettua, niin täytyy sitten mallata uudelleen. Muuten oli hyvää lankaa kutoa. katkasin yhden lainapuikkosi. Täytyy mennä varmaan kauppaan.

Taija K kirjoitti...

Äiti: ei tarvi mennä kauppaan, mulla on edellisestä puikkosatsista varapuikkoja täällä kyllä. 2 mm bambuja on edelleen siis 8 kpl ja muut 2 milliset siihen päälle... Ei lopu puikot kesken ihan heti.

juuli kirjoitti...

Kahta ylläolevaa fanitan ihan täysillä minäkin, mutta kolmas - siis se kirja - on uutta. Pitäsiköhän sekin hankkia...