keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kevätsiivouksia

Olen aloittanut jokavuotisen, hieman ärsyttävän harrastuksen eli ikkunanpesun. Jotkut pesevät koko asunnon ikkunat kerrallaan, minä en. Pystyn ja kykenen ehkä yhteen ikkunaan kerrallaan, ja nyt on pestynä viidennes ikkunoista.

Mitäs teillä on käsissänne, kun siivoatte?Kevätsiivousta tapahtui myös neulekopan pohjalla, josta löytyivät nämä lapaset. Lapaset olisivat oiva jämäkuutyö, sillä niihin on käytetty pelkkiä jämiä, mutta valitettavasti nämä on neulottu jo aiemmin. Langat vain odottivat päättelyään, sillä niitäpä riitti.Malli: omasta päästä, silmukkamääriä jostain vakoilin
Lanka: Maija kaksinkertaisena, 52 g
Puikot: 3,5??
Koko: olisko jotain 4-vuotiaan kokoa

Nyt onkin taas uusia töitä tullut aloitettua urakalla. Osallistun pariin KAL:iin Räveltämössä, ja toisessa olen jo huivin aloittanut ja huomenna alkaa suomalainen mysteerisukka. Saapa nähdä, milloin seuraavan kerran on jotain valmista esiteltävää.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Miä pesen aina kaikki ikkunat kerralla, mutta mulla onkin niitä kohtuullisen vähän. Enkä pese kaikkia välejä joka vuosi. En myöskään käytä mitään kumihanskoja, inhoan niitä syvästi. Inhoan sitä tunnetta käsissä, kun ne on käsissä. Ainoa, milloin on ihan pakko pitää kumihanskoja on, kun tyhjennän pihalammikkoa talven jäljiltä. Sitä kun ei todellakaan tiedä mitä sieltä löytyy... yäk!

Taija K kirjoitti...

Heh, minä käytän aina kumihanskoja, kun lotraan veden kanssa. Mulla kuivuu kädet niin pahasti jo muutenkin, että on pakko. Mutta en kyllä yleensä käytä noin hienoja hanskoja, sain ne äidiltä aprillipäivänä. =D