maanantai 23. toukokuuta 2011

WMWD-diagnosoitu

Joillakuilla diagnosoidaan ADHD, minulla on selvästi WMWD-kuume. Wollmeise-huumaa (diagnoosin WM-osuus) on ollut jo pitempään, mutta nyt olen lisäksi saanut sairauden lisäosan WD:n eli hinkuan We're different -merkinnällä varustettuja pusseja, jotka sisältävät "kokeilueriä" eli eivät ole aivan oikeaa värisävyä.

Ensin sain tämän aivan ihanan WD Tandoori Masalan. Lääh. Pitsilankaa.Koska pitsitilaus onnistui näin hyvin kohdilleen, uskalsin kokeilla toistakin WD-pussia, josta tulivat juuri nämä ihastukset. Kuvat eivät nyt mitenkään välitä lankojen ihanuutta kunnolla.
Vasen on WD Versuchskaninchen, aivan sairaan ihana. Älä yritä, en myy! Oikenpuoleinen on WD Marias deepest purple/Spiralen, joka sekin on ihana.


Muutenkin olen puuhastellut Wollmeisejen parissa kovasti. Tänään ostin napit yhteen ihanuuteen, joka on piakkoin esittelykunnossa. Toinenkin isompi WM-projekti on tekeillä. Olen myös tehnyt vaihtobisneksiä ja myyntipuuhia WM-varastoni parissa, joten lankojen väritys miellyttää enemmän ja enemmän. Seuraavalla kerralla tullee sitten taas niitä valmiita. Yksi tai kaksi.

1 kommentti:

Zelda kirjoitti...

Toinen samaan tautiin sairastunut täällä hei:) Ihania juttusia tulikin pusseistasi.