maanantai 1. elokuuta 2011

Millefiori cardigan valmis

Kas tässä, Millefiori cardigan, pitkään työlistalla ollut neule. Ihmeen nopeasti se valmistui, kun vauhtiin pääsi. Suokaa anteeksi ylivalottuneet kuvat, ne on puhelimella otettu auringonpaisteessa. Neuleen väri on suklaanruskea, vaikka kuvat yrittävät väittää ties mitä.

Malli: Millefiori cardigan, IK spring 2009. 
Puikot: 3,5 ja 3,25
Koko: Rinnanympärys 36½"
Lanka: Novita Tennessee, 420 g (siis ihmeen vähän, en tajua??)

Tunnelmat on vähän sellaiset "ihan ok" -tyyppiset. Kyllä tämä varmasti käyttöön tulee ja Tennesseen tuntien käyttöä se kestääkin. Nappien kiinnitystä täytyy vielä vähän korjailla. Mökillä kuvaushetkellä en päässyt kokeilemaan, miltä takki näyttää niiden hameiden kanssa, joita voisin kuvitella yhtä aikaa pitäväni. Tuo kuvissa oleva rantamekko vyötärölle laskettuna ei ole kovin hieno takin kanssa; kuvista tulee kuitenkin ilmi takin suurin ongelma: simpukkakuviot ovat juuri mahamakkaran kohdalla ja korostavat mahaa ikävästi. Mutta jos pitää nappeja vähän auki, vaikutelma ei ole ihan noin pulleva ;)

Ja nyt luomaan silmukoita uuteen neuleeseen: poika soitti ja kysyi, ehdinkö neuloa pikku musulle talveksi villahaalarin. Tottahan mummo ehtii. Mallikin löytyi helposti, Ulla-neule on loistava asia kuulkaas!

3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Mummothan ehtii neulomaan mussukoilleen, vaikka yötä myöten =) Kauniin neuletakin olet tehnyt!

Hepsi kirjoitti...

Upea neuletakki!

Salaneuloja kirjoitti...

Tyrmäävän hieno!