keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kalajoki

Täysin mahdottomat kuvata: väriä en vain saa oikein lukuisista yrityksistä huolimatta. Taitaa olla ikuisuusongelma Wollmeisen lankojen suhteen, ainakin näillä kuvaustaidoilla. Energia ja kiinnostus ei riitä kuvaamisen opetteluun, joten joudutte tyytymään arvailuun värin osalta.

Nämä ovat minun!
Malli: Kalajoki, ilmaisohje Ravelryssa
Lanka: Wollmeise Twin, väri Ruby Thursday, n. 80 g
Puikot: 2,5 mm
Koko: 38


Näitä sukkia oli kiva neuloa ja ne syntyivät 2,5-millisillä puikoilla nopeasti. Ehkä himpun löysää saan Wollmeisesta aikaan 2,5-millisillä, vaikka käsialani ei ole löysä. Ensi kerralla sitten 2,25-milliset. Kalajoki-sukkien ohjeessa puikkokoko on isompi, muistaakseni 3 mm, joten lisäsin silmukoita sileään osuuteen.

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

No niin, nätit tuli. Aivan ihastuttava väri, luonnossa. Ei näitä värejä moni muukaan,minä mukaanlukien, saa aina onnistumaan. Ei se haittaa, mehän ollaan käsityöihmisiä ja valokuvaajat on sitten ihan eri porukkaa. Mä ainakaan en jaksa/viitsi/ehdi alkaa kuvien kanssa leikkimään ja muokkailemaan.

Zelda kirjoitti...

Kylläpä tykkäänkin näistä. Tuo malli on niin yksinkertaisen kaunis:)

Ulma kirjoitti...

Nämä on mielettömän ihanat sukat! Olen useasti miettinyt itsekin kalajoki-sukkien tekoa mutta musta ei vaan ole pienten puikkojen neulojaksi.

Hepsi kirjoitti...

Nätit on! Kalajokiset on vaan niin hieno malli!
Värien kanssa on aina tuo juttu. Silmä näkee värit eri lailla kuin kameran linssi. Ei sille mitään voi. =)