torstai 23. helmikuuta 2012

Pienet sukat ja vastauksia kysymyksiin

Pienet sukat sain aikaan. Näissä ei paljon kertomista ole, Regiaa ja 32 grammaa, koko noin 3-4-vuotiaan toivon mukaan.Minä tein -blogin Mari antoi minulle jo jokin aika sitten Liebster blog -tunnustuksen ja haasteen vastata viiteen kysymykseen. Kiitos Mari! Tässä jonkinlaisia vastauksia vaikeisiin kysymyksiin ;)

1. Käsityösi josta olet ylpein ja jota arvostat kovasti?

Tällä hetkellä varmaan tuo edellisen postauksen Tenney Park, mutta yhtä ylpeä olen aiemmistakin WM-puseroistani. Myös Seiska veikasta ja ohuiden sukkalankojen jämistä tehty torkkupeitto aiheuttaa ylpeyttä, koska se oli työläs ja siitä tuli kiva ja käyttökelpoinen. 

2. Kaunein rakennus jonka olet nähnyt? 


Tämä on helppo: Keuruun vanha kirkko


3. Laulu joka koskettaa syvästi? 


Tämä taas on vaikea enkä keksi mitään tiettyä. En kuuntele musiikkia juurikaan, ja jos kuuntelen, se on klassista. Eilen olin katsomassa ja kuulemassa Julius Caesar -oopperan, se kyllä kosketti, nauratti ja ilahdutti.


4. Minkä asian tunnet arjessasi raskaaksi?

Ruoanlaitto ja ruokalajin miettiminen ovat ne arkipuuhat, jotka joskus aiheuttavat harmaita hiuksia. Kun on kiire, ei tahdo keksiä mitään helppoa, nopeaa ja hyvää ruokaa. Ruoanlaitto on kivaa mutta ei silloin, kun pitäisi nopeasti ennen illaksi töihin menoa keksiä jotain. 


5. Mistä asioista nautit eniten arjessasi?

Oikeastaan kaikesta. Töissä käyminen on kivaa, neulominen töiden jälkeen kotona Star Trekiä katsellen on kivaa, jumpassa käyminen on kivaa. Näistäpä arki lähinnä koostuu. Kotitöitäkin toki pitää välillä tehdä, mutta ei niitä kahden aikuisen taloudessa ole häiriöksi asti. 


En jaa tunnustusta enkä haastetta edelleen, kun en nyt ehdi selvittää, kuka on ne jo saanut ja kuka ei. (Juu, lomalla tuntuu olevan kiireempi kuin muulloin.)

Ei kommentteja: