torstai 15. elokuuta 2013

Välityönä huivi - ja lisää sukkia

Lupailin viimeksi, että muutakin nähtävää olisi kuin sukkia. Kyllä, yhden huivin olen saanut tehtyä. Tämä olikin tällainen pikatyö, neljässä päivässä neulottu. Ajattelin huivia jämälankaprojektina, ja toki se sitäkin on, mutta eipä näistä langoista mennyt kuin yksi väri loppuun.Malli: Simple Sprinkle, Veera Välimäen malli ostettavissa Ravelryn kautta. Itse olen saanut ohjeen vaihdon myötä Ellieltä.
Lanka: Cascade 220, yhteensä 200 g
Puikot: 5,5 mm

Saatanpa tehdä toisenkin tällaisen joskus. Sitten on valmistunut jälleen parit sukat. Ensimmäiset on aloitettu Kesäyön hullutukseen, mutta eivät valmistuneet ajoissa haasteeseen osallistuakseen. Aakkoshaasteeseen ne sen sijaan käyvät Z-alkukirjaimensa ansiosta. Nyt minulla onkin tehtynä aakkosista A-Å eli enää kaksi kirjainta jäljellä. Hyvä homma, sillä aakkoset ovat jo vähän kyllästyttäneet.


Malli: Zora, ilmainen ohje ladattavissa Ravelrysta
Lanka: Wollmeise Twin, väri Jeton, 92 g
Puikot: 2,5 mm
Koko: 38

Ja vielä lopuksi aivan uunituoreet sukat Cookie A:n mallilla. Näitä olisi tarkoitus tehdä enemmänkin, siis Cookien malleja, kun Ravelryssa on alkanut uusi haaste (heh heh, olen tietenkin mukana ties monennessako haasteessa yhtä aikaa). Eipähän tule aika pitkäksi.Malli: Pomatomus, ilmaisohje Knittystä. Vähensin silmukkamäärän 72:sta 60:een, koska halusin käyttää paksumpaa lankaa.
Lanka: Handu paksu perussukkalanka, 96 g (meni melkein koko kerä)
Puikot: 2,75 mm
Koko: 38

Jokohan olisi aika kaivaa esiin keväällä aloitettu villatakki? Ilmat ainakin sen verran viilenivät, ettei ihan utopialta tunnu ison kappaleen neulominen. Sukkia on silti luvassa vielä runsain mitoin ;)

3 kommenttia:

KnittingArchivist kirjoitti...

Ihana huivi ja upeita sukkia! :)

Hepsi kirjoitti...

Jeton-sukat on mun mieleen! Se väri on vaan niin ihana.

Taija K kirjoitti...

Kiitos Ellie.
Hepsi, olen täsmälleen samaa mieltä Jetonista.