tiistai 5. marraskuuta 2013

Ihana uusi villatakkini

Näin vuoden loppua kohti on alkanut sukkien tekeminen vähän jo puuduttaa. Halusin kokeilla, saanko vuodessa 52 sukkaparia neulottua ja siksi en juuri muuta ole tehnyt. Kesällä jo kävi selväksi, ettei 52 pariin ole mitään mahdollisuuksia ja laitoin uuden tavoitteen 40 pariin.Tällä hetkellä valmiina on 36 paria, ja kun kesken on kaksi paria sekä tarkoituksena aloittaa ainakin yksi tässä lähipäivinä (marraskuun sukkahaasteeseen), saanen 40 täyteen. Täytyy jättää tuo 52 parin tavoite hautumaan ja odottelemaan eläkepäiviä.

Otsikko ei taida nyt ihan vastata tekstiä. Palataanpa siis villatakkiin, joita on valmistunut koko vuonna vain tämä yksi - edellä mainitusta sukkabuumista johtuen. Kuvat ovat kehnoja, puhelimella pikapikaa napattuja, mutta ehkä sileää neuletta oleva pitkä villatakki näkyy kuitenkin tarpeeksi selvästi. On kuulkaa lämmin!


Malli: Calligraphy Cardigan
Lanka: Wollmeise DK, väri Vamp, 670 g
Puikot: 4 mm
Koko: 34,75"

Villatakista jäi vielä Wollmeisen DK:ta jäljelle, siitä tein pipon.

Malli: Xeranthemum, ilmaisohje
Lanka: WM DK, Vamp, 56 g
Puikot: 3,5 mm ja 4 mm
Koko: ohjeessa vain yksi koko, muuten tein ohjeen mukaan, mutta aloitin kavennukset aiemmin, kun olisi tullut muuten liian korkea

Vielä yhdet sukat, joihin käytin varaston vanhuksiin kuuluvaa lankaa. Alkaa olla sukkalankojen osalta aika hyvin nämä ikäloput langat käytetty.


Malli: Stashbusters
Lanka: Lorna's Laces Shepherd Sock Multi, 66 g
Puikot: 2,25 mm 
Koko: 38

6 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Upea villatakki, uskon että se on lämmin! Myssy ja sukatkin miellyttää silmää! =)

KristiinaS kirjoitti...

Yksinkertaisuudessaan tosi kaunis villatakki, ja upea väri.

KnittingArchivist kirjoitti...

Ihana takki ja myssy. Ja todella kunnioitettava saavutus jo tuo 36 paria sukkia! Näissä viimeisimmissä on kerrassaan herkulliset värit. :)

äityli kirjoitti...

Ja minä en muistanut ollenkaan villatakkia kehua, vaikka sen päälläsi näin ja ajattelin, että onpa kaunis. Mutta laitetaan tämä pikkumiesten piikkiin:)

Taija K kirjoitti...

Kiitos kaikille kehuista!
Äiti: juu, ei sitä villatakkeja ehdi huomioida, kun pojat on paikalla.

Elli kirjoitti...

hieno villatakki!