perjantai 22. helmikuuta 2008

Jokohan nämä uskaltaa esitellä?

Jaaha, onkohan Tampereella posti jo jaettu? Luulis olevan, onhan täällä Hesassakin tullut päiväposti jo tunteja sitten. Uskaltanen siis laittaa esittelyyn kolmannen viikon hamsterisaldon, joka lähti lahjaksi.

Ensinnä Kerttu-sukat, jotka on neulottu Seitsemästä veljeksestä 3,5 mm puikoilla. Lankaa näihin meni 96 grammaa.Samassa paketissa lähti myös lukutoukan ja Harry Potter -fanin varusteeksi tällainen minikokoinen Harryn kaulahuivi alias kirjanmerkki.
Kirjanmerkkikin on 7 veljestä, 8 gramman verran sain siihen lankaa upotettua ;o)

Lankahamsterisaldoni on siis 772 grammaa, mikä on erittäin hyvä ellei täydellinen suoritus. Viimeinen hamstrausviikko on tarkoitus käyttää tällaisten möykkyjen viimeistelyyn.
Ensimmäinen möykky on vironvillaa, siitä on tulollansa - vihdoinkin, etten sanoisi - Revontuli-huivi. Nurjat kerrokset eivät vain oikein sovellu vartalolleni, minä kun mieluiten posotan sileää pyöröillä.. Ja kun ne nurjat kerrokset tuppaavat vielä pitenemään kerros kerrokselta, näyttää kovasti pitkältä projektilta. Pitkä projekti on näköjään tuo toinenkin möykky, josta pitäisi tulla Ahdin villahousut. Vaan ei näytä tulevan, kun kerran jo olen purkanut ja nykyisiinkään en ole tyytyväinen. Tule apuun Ahti!

Kertokaas muuten kokeneet Bloggerin käyttäjät, miksi kuvat aina ladattaessa menevät sivun yläreunaan eivätkä siihen, missä kohdassa kursori on latauksen alussa? Se on ärsyttävää. Teenkö jotain hullusti, vai onko se ominaisuus vain siedettävä?

4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Kuvan saat siirrettyä leikkaamalla ja liittämällä sen sopivaan kohtaan. Tai sitten vaan siirrät hiiren avulla.

Leena kirjoitti...

Yksi vaihtoehto on myös laittaa kuvat jo valmiiksi ennen tekstiä. Ensimmäisenä se kuva, jonka tahdot viimeiseksi ja viimeisenä se, jonka tahdot ensimmäiseksi. :)

Tekstin kanssa mulla on ainakin enemmän takkuamista, kun Blogger muokkaa sitä ihan omanlaisekseen välillä...

Makepeace75 kirjoitti...

Juu, sinne alkuun ne kuvat automaattisesti menevät. Minua se ei kuitenkaan haittaa, sillä kuvat voi liittää koska tahansa ja missä järjestyksessä tahansa; niitä voi aina siirrellä. Klikkaat vaan haluamasi aktiiviseksi, teet tarpeen niin vaatiessa entterillä tyhjää tilaa ja vedät. Kursori kertoo, mihin kuva on siirtymässä.

Tekstin kenkkuiluun auttaa homman editointi lopuksi HTML-puolella. Minä liitän kuvat, höpötän mitä höpötän ja klikkaan lopuksi editorin puolelle. Poistan siellä ylimääräiset välit ja turhat HTML-merkit. Kuvia käytettäessä sinne pakkaa ilmaantua ylimääräisiä divejä jne. Ainoat tarpeelliset on kuvien osoitteet ja mahdolliset linkitykset. Mutta ne oppii kyllä katsomaan, kun muutaman kerran kokeilee. :o)

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienoa työtä jälleen.