torstai 27. maaliskuuta 2008

Kustu valmis

Toinen Cousteau-pipo, kotoisasti Kustu, valmistui eilen. Tämä on aivan ohjeen mukainen lankoineen ja silmukoineen päivineen. Pipo on pojalleni, joka ihan oikeasti halusi tuon värisen!


Tennesseetä kului 92 grammaa, mikä on oikein kiva, kun tuota sävyä oli 500 grammaa jotakin ihme tarkoitusta varten ostettuna. Mikähän tuo tarkoitus olisi mahtanut olla, sitä ei tiedä enää kukaan.. Eräs idea on kyllä jo syttynyt, mihin saisi 200 grammaa käytetyksi, kun vain saisi aikaiseksi.

Jonotan tässä S-pankin puhelinpalveluun samalla. Ei ole mennyt kuin puoli tuntia. Onneksi on kaiutin puhelimessa, niin voi hoidella tässä näitä muita juttuja odotellessa. Kangaroossa on alennuksessa Rowanin Cotton Braid, jota olen halunnut Wisteria Lane -villatakkiin (mikä summer cardigan on luontevasti suomeksi? kysyy äikän ope), jonka ohje on syyskuun 2006 Simply Knittingissä. En ole raaskinut sitä ostaa normaalihinnalla. Olisin nyt tilannut, mutta S-pankin Visallapa ei niin vain vahvistellakaan maksuja ulkomailta. Jos joku pohtii S-pankin asiakkaaksi siirtymistä, voin kertoa, että vaikeuksia on luvassa. Minulla on onneksi normaalit pankkiasiat muualla, mutta otin Visan S-pankin kautta ja olen katunut asiaa monet kerrat. Ensinnä kortin tulo kesti viikkoja, kun hyväksytty tilaus oli "jäänyt jumiin", kuten virkaili totesi. Ja nyt kun käyttäisin korttia, sillä ei tee mitään.

Vieras tulossa illaksi, voisikohan jonottaessa imuroida?

Edit: Miehen Visa pelasti ja langat ovat matkalla. "Jouduin" korvaukseksi tilaamaan miehelle Amazonilta yhden Terry Pratchettin kirjan, kun oma korttini suostui siellä toimimaan. Oho, vahingossa tilasin myös toisen kirjan, taisi olla joku neuleaiheinen..?

5 kommenttia:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Kustu on ihan komea.. :)
Oon meinannut sortua tuohon samaan lankaan, kun halvalla olisi saanut.. En sentään ole vielä sortunut.. :DDD

Kävin kurkkimassa sun tekemää ponchoa.. Kivahan se oli.. Mietinkin jo, että kun saisi kerän Palmaa, saisin tuhottua sinistä Samos Lollipopia laatikoista.. :DDD.

Niskat vaan on taas niin jumissa, että huh.. pitäs varmaankin taas venytellä itseään.

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Kiitos tarjouksesta.. katselin äsken pikaisesti Novitan nykyistä lankakarttaa.. Siinä olisi kiva vaaleansininen Palma.. Saisi Palma-kerien avulla kudottua noita yksittäisiä Samos-keriä pois. Mulla kun löytyy siniharmaata ja luonnonvalkoista Tangoakin. Saisi edes niitäkin osaksi kulutettua noihin ponchoihin, jos niitä jaksaa useamman tehdä.

Toisaalta Samoksesta saa hyviä pipojakin.. hmm.. meneepä vaikeaksi.. :)

TiinaR kirjoitti...

Kiva hattu, kauniin värinen!

Unknown kirjoitti...

Hiih! Mulla on tuota samaa Tennesseetä joitakin keriä VapaaValinnan pussukassa. :) Tais olla jossain superhyperalennuksessa joulun aikaan.

Novitan shopissa näytti hiljakkoin olevan Tennessee 3,10 euroa (alennuksessa) ja nuo mun kerät olivat tasan 3 euroa / kpl. Aina ei nettiostokset siis kannata. :D

Tosin en tiedä, kannattiko tuon värinen ostos muutenkaan... ;) No vauvalle siitä voi jotakin tikutella, kun ei vielä pääse mielipidettään ilmaisemaan. Kjeh...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mallin valinnasta :-)