lauantai 19. huhtikuuta 2008

Palkka rankasta viikosta

Viime viikolla oli koulullamme torstaina teemapäivä, jonka järjestelyistä iso osa oli minun vastuullani. Kaikki meni hyvin, joten perjantaina annoin itselleni luvan mennä Priiman kautta töistä kotiin. Mitään en erityisesti mennyt hakemaan, mutta niinhän siinä aina käy, että lankaa on mukana ovesta lähtiessä.


Ei tuo lankavarasto tunnu pienenevän, mutta onko tuo nyt sitten niin vakavaa. Kallista tämä Noro Kureyon Suomesta ostettuna on. Olen harkinnut Ameriikan tilausta halvan dollarin innoittamana, mutta en ole oikein keksinyt, mitä tilaisin ja mistä. Katselin lankapuotien nettisivuja ja valikoimaa on niin paljon, että menin sekaisin ja palasin henkisestikin Suomen kamaralle.

Neulonta-aikaa on ollut kovin vähän viime aikoina. Mitään valmista ei ole esitellä, mutta tämänmoinen on ihan vähää vaille valmis. Cherry Tree Hillin Supersock Solids on siinä muuttumassa keväiseksi kaulahuiviksi, jota tosin ei taideta enää montaa päivää tarvita. Täytyisi nyt äkkiä tehdä muutamat viimeiset kerrokset valmiiksi, jotta ensi viikon aamuviileissä voisi vielä käyttää.

4 kommenttia:

Hallatar kirjoitti...

Ihanaa punaista lankaa...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä lanka"palkkio" tai lohtulanka on aina paikallaan :)

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Kivoja lankoja taas.. :)

blogissani on sulle jotain.. Ota vastaan jos haluat!

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome yarn! Awesome project!