maanantai 21. huhtikuuta 2008

Huivike ja haaste

Lauantai-iltana Awakenedia pelatessa valmistui Garter Stitch Loop-Through Scarf alias nuolenpäähuivi. Ohje on kirjasta 101 designer one-skein wonders. Lanka on Cherry Tree Hillin Supersock Solidsia, jota 3,5 mm puikoilla neuloen kului tasan 50 grammaa. Väri on Burgundy. Tältä se näyttää takin kanssa...


... tältä ilman takkia...


... ja tältä ihan issekseen. Pingotusta tai muuta suoristusta se olisi vailla, mutta kun sille on heti ollut käyttöä, sai ojennukset jäädä sikseen. Olen tyytyväinen, sillä huivi on hyvänkokoinen näin kevääksi ja sopii hyvin takkini kanssa.


Sitten toinen asia. Neulova äiti haastoi minut kertomaan itsestäni:

1. Montako blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
- Aika monta, kun olen blogannut reilut puolitoista vuotta ja on sekä vanha että uusi blogi. Laiska ei laske oikeata vastausta..

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia?
- No kun muiden blogit oli niin kivoja. Tahdoin mukaan neuleyhteisöön.

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?
- Blogilistalla mulla on n. 150 blogia, niissä tietysti käyn. Myös Ravelryssä aika ajoin, ja tietenkin bongailen lanka-aleja eri nettikaupoista. Reittiopasta käytän myös ;o) Tosiaan ei taida juuri muita kuin neulonta-aiheisia sivuja käytettyä. Pitäisiköhän tästä päätellä jotain?

4. Onko sinulla omaa kotisivua?
- On mutta se on vain linkkilista itselleni tärkeistä linkeistä. Sen ylläpito on vähän jäänyt, joten en sen kummemmin esittele sivua.

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi?
- No englantia joo, mutta kovin on käytön puutteesta ruosteessa. Ruotsikin menee pakon edessä, mutta kovin kummoisia lauseita en saa aikaan. Eestillä selviän turistitilanteista, saksaa ja ranskaakin olen lukenut alkeita, mutta en voi sanoa puhuvani sanaakaan kumpaakaan.

6. Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?
- Sydämen asialla on tärkein. Säännöllisesti katson myös Uutisvuotoa. Tykkään Marisevasta joukosta ja brittiläisistä hupisarjoista, mutta en katso säännöllisesti. Teho-osastoa ja Tähtiporttiakin tulee katsottua vähän, mutta en oikein ole enää sarjojen ystävä. Katson DVD:ltä Komisario Frosteja, niitä on neljä kautta ostettuna ;o)

7. Hissi vai portaat?
- Portaat kai. Ei oikein ole paikkoja, joissa hissiä edes tulisi mieleen käyttää. Asumme ensimmäisessä kerroksessa nääs.

8. Onnen- tai epäonnennumerosi?
- Jos lottoaisin, laittaisin kaikkien syntymäpäiviä, mutta ei oikein muita ole.

9. Haasta vielä kolme bloggaajaa...
Haastan kaikki ne, joilla on tätä lukiessa punaiset sukat jalassaan!

5 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Haa, paljaat jalat! ;D

Hauska huivi. :o) Mullakin olis yksi vyyhti tuota Cherry Tree Hilliä, vahinko vaan, ettei ole just tuota kirjaa. Muita kyllä. :DD Tosi kiva sävy tuossa langassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis huivi ja hyvänmallinen.
Tuo olisi lapsillekin omiaan, kun tuntuu ettei niiden norm.kaulahuivit pysy kaulassa tarpeeksi hyvin.

Makepeace75 kirjoitti...

Postia pukkasi. :o)

Anonyymi kirjoitti...

Hee, mustat sukat! :-D

Mulla on tuota samaa lankaa ja sama värikin. Tosi kauniilta näyttää neulottuna. Teen itse jostain syystä aina ihan massiivisia kieputa-kolmasti-pään-ympäri-huiveja, vaikka tuollainen takin alle mahtuva olisi varmasti usein käytännöllisempi.

MysteryKnitter kirjoitti...

So nice scarf!