maanantai 28. huhtikuuta 2008

Tervist Tallinnast!

Ma olin nädalalõpu Tallinnas. Ostsin lõngu. Ja sitten takaisin suomen kieleen. On tuo eesti ruosteessa, kun eipä sitä pääse Tallinnassa treenaamaan ja opinnoista on jo vuosia. Että anteeksi vain, jos tuo kaksi aikaansaamaani virkettä on väärin kirjoitettu ;o)

Tällaisen jänöpupun ostin, oli niin mun näköiseni. Näitä lasielukoitahan siellä on vaikka minkälaisia myynnissä, ettei tiedä, minkä valitsisi.


Lankaakin tuli vähän ostettua, mutta en mitenkään tolkuttomiin sortunut. Tällaiset kaksi vyyhteä, yhteensä 508 grammaa.

Ja sitten nämä pari hahtuvakiekkoa vaippahousuja varten, yhteensä 255 grammaa.

Hyvät oli ilmat Tallinnassa, oikein keväistä. Meitä olikin matkassa neljä sukupolvea, joten oli hieman erilainen laivamatkakin kuin tavallista. En nimittäin ole varmaan koskaan ollut laivalla lasten leikkipaikalla; en muista sellaisia nähneeni silloin, kun oma poika oli sen ikäinen. Leikkipaikallakin matkustajat konttasivat, mutta hieman eri syistä kuin ne keski-ikäiset miehet, jotka satamassa olivat vähällä pudota mereen. Lapsilta myös putoili tavaroita, mutta he eivät pudotelleet laatikkokaupalla pyöriviä esineitä liukuportaissa niin, että koko portaat piti pysäyttää ja muiden matkustajien eteneminen päättyi siihen. Terveisiä nimimerkiltä "kyllästynyt väistelemään lattialla vyöryviä kaljatölkkejä".

Tänäänkin kerkisin jo tehdä ostoksia, nimittäin nämä napit nappasin Eurokankaasta. Ne tullevat Wisteria Lane -kesäpuseroon, jos se joskus valmistuu. Hitaahkoa ja erittäin vähäistä on ollut käsitöiden teko viimeisen viikon ajan. Puserosta on vartalo-osa valmiina ja hihoistakin on luotu silmukat. On vain aika mennyt johonkin muuhun. Jos sitä näkyy, tuokaa takaisin!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

I can't say if your said it wrong or right. Estonian is not one of those languages I'd handle well. But your yarns are awesome.