perjantai 2. toukokuuta 2008

Täh, jo toukokuu?

Aika menee näin vanhemmiten paljon nopeammin, eikö? Juurihan oli pääsiäinen, ja nyt voi olla parvekkeella t-paidalla - tai voisi, mutta kun on jo liiankin kuuma.

Kevään tulon olen huomannut parhaiten siitä, että allergiatroppia on saanut vetää tabletteina, nenäsumutteena sekä silmätippoina. Tänään piti hakea lisäksi astmalääkkeitä, kun ei henki kulje. Että sellaista vaivaa vanhuus tuo tullessaan. Neulominen on edelleen ollut hyvin vähäistä, ei ole ollut juurikaan intoa siihen ja illat ovat menneet ulkoillessa. Sen kyllä lääkäri kielsi. En saa ulkoilla, tuulettaa makuuhuonetta tai petivaatteita. Harmi kun ei kieltänyt samantien töissäkäyntiä ja liikkumista kokonaan, silloin jäisi neulomiselle aikaa.

Jämäkuukausi loppui ja jäi osaltani tyngäksi, sain vain 152 gramman edestä jämiä kulutettua. Keskeneräiset työt eivät oikein innosta, ja pitäisikin miettiä Tennessee-paidan kohtaloa. Revontuli on ollut tauolla ties kuinka kauan, samoin lapsen raglantakki viime kesästä asti, egyptiläiset lapaset talvesta saakka, Wisteria Lanea olen vähän hihoja jatkanut sitten viime katsauksen. Kaikki muut näistä kyllä vielä valmistuvat, mutta Tennessee-paita on alkuvaiheessa enkä tiedä, tuleeko siitä kiva. Eilen tarvitsin mukaani lisäksi matkalle sopivan pienen työn ja aloitin yhdet sukat. Vähän vartta syntyi, ei mainittavaa saavutusta.

Myös blogien lukeminen on ollut vähäistä viime aikoina. Luen aina muutaman blogin päivässä, mutta kun listalla on 150, muutaman päivätahdilla en pääse koskaan listaa loppuun ;o) Jospa nyt lopettaisinkin tämän jaarituksen ja menisin parvekkeelle lueskelemaan - tuleepa samalla testattua, toimiiko langaton yhteys siellä.

Hyvää viikonloppua!

ps. Tasaluku lähestyy, jos bongaat sen, hihkaise! On siihen tosin vielä matkaa, mutta varoitan jo etukäteen: bongarin lankavarasto kasvaa ja minun pienenee.

3 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Aika todellakin kuluu vanhemmiten paljon nopeammin! Muksuna kesät olivat pitkiä ja sitä ehti hiukan kyllästyä ja kaivata kouluun. Nyt kesäloma menee niin nopeasti, että sen kuuluisi olla nelinkertainen.. Työviikot vain hurahtavat ohi. Pomo sanoo aina joululoman jälkeen että kohtahan sitä on jo juhannus -ja on siinä ihan oikeassa.

Villasukka kirjoitti...

Sain nyt keväällä (no, maaliskuussa) uuden allergiasumutteen, joka vihdoinkin tuntuu tehoavan myös kurkunpäähän - ihanaa! Mutta just mietiskelin, että pitäisi kysyä, saako sen kanssa ottaa antihistamiinia vielä tablettimuodossa, kun aurinkoihottuma on sietämättömän kutiavaa laatua tänä keväänä, ja itikoitakin varmaan jossain vaiheessa tulee....

Voi kun nämä viimeiset viikot menisivät ihan suhahtamalla vaan, ei millään jaksaisi...

MysteryKnitter kirjoitti...

Ymmärrän tunteen oikein hyvin. Kouluvuosina se tuntui keväällä aina siltä, että eikä, miksei kesäloma jo ala.