sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Vieraita ja Linnanmäkeä

Otsikko kertoo meidän viikonloppumme sisällön. Miehen sisko perheineen oli Helsingissä, eli 7-vuotias kummityttömme myös. Mitä kummitäti laittaa tytön heti tekemään? No, virkkaamaan tietenkin! Kummitädin lankapussista valikoitui jämä Valovilleä ja siitä ketjusilmukoilla syntyi barbin kaulahuivi. Siitä on hyvä syksyllä aloittaa koulu ja jatkaa harjoituksia.

Bluebell-pipo, jonka muutama päivä sitten tein, löysi myös käyttäjän 3-vuotiaasta pikkuneidistä. Ahdille se olisikin ollut liian suuri. Aloitin eilen illalla uuden pipon pienempää kokoa, jotta Ahdillekin saadaan kesäpipo. Neuleosastolla ei sitten sen enempää kerrottavaa olekaan, joten keskityn esittelemään parvekkeen koristuksia. Vieraat toivat liljoja, eikö ole upea! (Jouduin häätämään ne parvekkeelle, tuoksuvat sen verran voimakkailta.)


Myös tämä herra Kelloköynnös asuu parvekkeellamme.

Nyt jatkan äitienpäivän viettoa. Ostin itse itselleni kirjan, ja sitä voisin siirtyä lukemaan parvekkeelle kukkasten seuraksi. Hyvää äitienpäivää kaikille, äideille, isille ja lapsille!

4 kommenttia:

Taija kirjoitti...

Pienille on ihana opettaa käsityönsaloja, kun intoa on, mutta motoriikka huojuu... :) Opetin kanssa sukulaistyttöä joulun kieppeillä virkkaamaan.

Mekin oltiin Lintsillä lauantaina, vieläkin on olkapäissä mustelmat Kirnusta! Mutta hauskaa oli!

Taija kirjoitti...

No pääasiassa mäkin olin 2,5 veen kanssa laitteissa, mutta piti päästä pariin hurjaankin.

Tuskin maltan odottaa, että poikani ovat niin isoja, että pääsevät kaikkiin laitteisiin :) Miehen pää ei kestä yhtäkään laitetta, joten mun osa on mennä kaikkialle, mutta se on vain hauskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Google Readerista: Minustakin sen käyttö tuntui ensin jotenkin sekavalta ja hankalalta. Nyt olen luonut kansion Neuleblogit, johon olen siirtänyt kaikki sen alle kuuluvat blogit. Vasemmalla olevasta laatikosta näkyy oman valinnan mukaan joko kaikki blogit tai vain päivittyneet. Sitten sieltä ylhäältä pienestä kapeasta laatikosta valitsee sen kansion neuleblogit ja klikkaa hae, ja ne kaikki päivittyneet näkyvät siinä oikealla isossa laatikossa. Siitä on helppo kerralla vierittää kaikki. Totta on, että jos haluaa kokonaan siirtyä blogiin, pitää klikata ensin niitä nuolia, jolloin näkyy vain sen päivän teksti.
Mutta minusta se silti nyt jo tuntuu aika kätevältä tavalta seurata blogeja.
Sekavalta tuntuu tää sepustus, en tiedä, oliko tästä mitään apua. Jos haluat, voit vaikka laittaa mulle mailia. Soitellakin vaikka voitais!?

Taija kirjoitti...

Hei taas,
Kiitos mahtavasta paketista! Olen ihan sanaton :)

Tuli tänään perille, mutta en ehtinyt sitä vielä postata(olin marttailemassa illan), toivottavasti huomenna on aikaa...

Piristit kyllä tätä viikkoa!