perjantai 13. kesäkuuta 2008

Ensimmäinen lomapäivä!

No niin, pääsihän tämäkin opettaja viimein lomalle. Abikurssi päättyi eilen ja palautteen perusteella hyvin meni. Nyt olenkin sitten nauttinut ensimmäisestä lomapäivästä nettiä selaillen, uusia ohjeita etsien, pyykkiä pesten, papereita raivaten, imuroiden ja kahvia juoden.

Sydämen asialla -ohjelmaa aamulla katsoessani nakutin tämän Ahdille menevän Blomma-myssyn valmiiksi. Lankana Novita Samos 32 g, puikot 4,5 mm. Nopea ja helppo välityö, johon sain mukavasti menemään tuon vaaleansinisen Samoksen loppuja. Vieläkin sitä on valitettavasti 40 grammaa jäljellä. Tavoite on päästä eroon kaikesta Samoksesta, koska olen neulonut siitä viimeisen puolentoista vuoden aikana tosi paljon ja nyt saa riittää. Itselläni on kaksi puseroa siitä ja miniälle olen tehnyt yhden, joten kyllä ne nyt riittävät ;o)

Samoksesta on itse asiassa tekeillä myös tyynynpäällinen, mutta siihen tulee vain vihreätä ja valkoista. Sinisen ja violetin jämälle pitää siis keksiä muu käyttö. Kaaospeittoa (ohje Ullassa) olen myös jo aloitellut sinisävyisenä, mutta en halua siihen muuta kuin villasekoitelankoja. Peittoa on jo vähän matkaa valmiina, mutta niin vähän, etten vielä viitsi esitellä.

Uutta neulottavaa kaivataan taas yhden valmistuttua. Kaaospeitto on niin mittava projekti, ettei se millään tule kerralla valmiiksi. Tarvitaan välitöitä ja ties mitä töitä sen rinnalle. Tällaista olen esiin kaivanut kaapin uumenista, eli 2,5 mm pitkät pyöröt ja OnLinen Supersocke Silkiä, jota Linda minulle jokin aika sitten lähetti. Löysin sen täydellisen mallin tälle langalle, mutta siitä lisää myöhemmin.

Sen verran täytyy tänään vielä kertoa, että olettehan jo huomanneet uudet lankaklubit, jotka syksyllä alkavat ja joihin voi juuri nyt ilmoittautua. Minä jo liityin yhteen sukkalankaklubiin.. tietenkin, kuinkas muuten? Tässä linkit klubien sivuille: SecretWool, Titityy.

3 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Minäkin liityin eilen toiseen noista. :o) Toinenkin himottaa kyllä ja pelkään sortuvani vielä siihenkin, vaikka se maksaakin monta rahaa..

Villasukka kirjoitti...

Minä olen osa-aikalomalla - parina päivänä viikossa vähintään olen käynyt lukkareita väsäämässä. Ja sorruin kahteen sukkaklubiin kun halusin tukea molempia yrittäjiä ja oletan ja luulen pystyväni kehräämään huivilangat.... Kuituklubia vielä odottelen ;) Siitäkin on Ravelryssä keskusteltu....
No, heinäkuun alulle ei ole minkäänlaisia suunnitelmia, eli neuletapaaminen voisi olla tosi poikaa. Voin kerätä muutakin porukkaa sitten kun tiedetään aika ja keksitään paikka.

Limeadine kirjoitti...

Mulla on myös ollut jo pitkän aikaa Samos-himo, vaikka kovin monta tekelettä siitä ei ole vielä syntynytkään. Luulenpa, että Samosta keikkuu puikoilla vielä pitkään, on se vain niin loistavaa lankaa !