keskiviikko 20. elokuuta 2008

Kurssituttaa

Varoitus: lopussa on kuva sukkalankaklubin langasta!

Hihhei, ilmoittauduin syksyksi työväenopiston kursseille ja pääsin kaikkiin, joihin halusinkin. Menen neulakinnas- ja ruutuneulekursseille lankatöiden osalta ja lisäksi kankaanpainantaa harjoittelemaan. Kurssit ovat lyhyitä, vain muutaman kerran per kurssi, joten siksi on aikaa mennä monelle. Tilaa oli hyvin kaikilla kursseilla, mikä varmaankin selittyy sillä, että ovat päivisin. Jee jee, harmi että ensimmäinen alkaa vasta 9.10.

Eilen illalla väsäsin tällaista. Ei oikein sellainen tullut kuin halusin, mutta kun ei ollut esim. rautalankaa, niin ei auta. Kelpaa se nyt oveen täksi syksyksi. Saavat naapurit nauraa ;o)Hirviölankaani Novita Pop Plussaa pätkin kerällisen parin metrin pätkiksi, tein siitä letin ja kiersin sen kolminkerroin kranssiksi. Muuten lettisysteemi on ihan kiva, mutta tuo alareuna on muuta lettiä paksumpi, kun ne lettien päät piti saada jonnekin ujutettua. Päät on kiinnitetty ihan vain kuminauhoilla ja sitten työnnetty piiloon tuonne väliin. Sienet ovat Tiimarin alesta. Niitä on vähän liikaa ja seurana saisi olla jotain muutakin, mutta ei nyt sattunut olemaan muuta tarjolla.

Tässä sitten kuva sukkaklubin ensimmäisestä lähetyksestä. Indie Dyer -langan mukana tuli kirje, jossa kerrottiin, että lanka on käsinvärjättyä ja että sitä on ollut saatavilla vain pieni erä. Pohjalanka on samaa kuin Cherry Tree Hillin Supersock -langoissa, 100 % merinoa. Klubilaiset ovat saaneet vähän erilaisia värejä, ja minä ainakin tykkään omastani.Luultavasti en tee langasta sukkia, mutta ehkäpä lapaset tai sitten huivin.

3 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Sulle on ainakin osunut hieno väri. :o)

Pikku pikku kirjoitti...

Ihanan söpönen kranssi, mulla ainakin hymyilyttäisi jos tuollaisen näkisin jonkun ovessa! Hienoja sieniä!

Markka kirjoitti...

Pieniä sieviä sieniä!