tiistai 19. elokuuta 2008

Nimikirjainlapaset ja vähän muuta...

Väkersin tällaiset minilapaset Ahtille, oikein jaksoin "koristella" ne nimikirjaimilla. Jee mikä saavutus. Vaikeaa on koon kanssa, kun ei ole sovituskättä. Nämä on tehty 70-senttisen ohjeella, ja pienethän niistä tuli. Ne mahtuvat kuulemma juuri nyt, mutta eivät varmasti enää kuukauden päästä. Seuraavista sitten isommat. Ovat nämä muutenkin omituiset, sillä peukalo on jotenkin suhteettoman kokoinen muuhun lapaseen nähden.Lanka: Hot Socks Sockenwolle kaksinkertaisena, 18 g
Puikot: 3,5 mm metallisukkikset
Koko: 70 cm

Mutta katsokaapas tätä hymyilevää naamaa! Tämä kierosilmäinen herra Puuvillalanka muutti asumaan meille. Huom! Nämä eivät siis ole lankaostoksia, jos joku sattuisi sellaista kuvittelemaan, vaan... öööö... No kun ne oli niin halpoja, Menitan ikkunakeriä osuin löytämään jälleen kerran sopivaan aikaan. Hinta 1-2 euroa/kerä.Herra Puuvillalangan pään muodostavat Mandarin Petit -kerät, silminä ovat Garnstudion Muskat -kerät ja suu on Mandarin Classicia.

No hyvä on, myönnetään, kyllä minä ostin lankaakin enkä vain herran päätä. Mutta vain yhden kerän, tätä Regian sukkalankaa, jonka Kaffe Fasset on ihanaksi värittänyt. Tätä ostosta ei silti katsota yhtään pahalla, koska kerä ei edes mennyt käymään kaapissa vaan siitä on jo Ahtille tulossa sopivammat lapaset.SecretWoolin sukkalankaklubin ensimmäinen lähetyskin on rantautunut jo maanantaina. En kuitenkaan vieläkään laita kuvaa, ettei vain joku vahingossa näe liian aikaisin. Ehkä huomenna jo uskaltaa sitä esitellä.

4 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Kivat lapaset, harmi jos ovat liian pienet..
Sukkalanka mullekin saapui tänään, tämän päivän postauksesta sen kyllä kans unohdin, vaan ehtii kai sen myöhemminkin :)

puikkotiikeri kirjoitti...

Nätit lapaset, kiva idea tuo nimikirjainten laitto. Taidankin soveltaa ystävän lasten joululahjoihin, hän kun aina tuskailee, että hoidossa menee sukat ja lapaset sekaisin. :)

Makepeace75 kirjoitti...

Miten ihmeessä sä osut aina Menitaan ikkunalankojen aikaan?? :D

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome mittens! I am sad if you have to knit new ones already. You just got the first ones done!
OK, if they don't fit, you may have no choice but to knit bigger mittens.
I am happy you found those cotton yarns.