torstai 18. syyskuuta 2008

Kappas, se valmistui ajallaan!

Nimittäin ajallaan valmistui tämä miehen syntymäpäivälahja, joka ei kai sen enempää esittelyjä kaipaa. Mies on jussipaitaa toivonut, ja tänä aamuna hän sen paketista löysi. Hieman tuotti hankaluuksia ennättää neuloa paita, vaikka olen aloittanut jo 8.8., mutta kun salaa piti tehdä, aikaa oli rajallisesti. Eilen illalla piti karata kaulusta viimeistelemään tuohon naapuritaloon, jossa asuu entinen kollegani. Menin sinne muka siksi, että halusin konsultaatioapua ylioppilaskokeiden korjaamiseen, ja hyvin meni läpi ;o)Lanka: Seitsemän veljestä, 530 grammaa
Malli: Silmukkamääriä helmaan ja hihoihin katselin jostain Novitan mallista, mutta pääosin mittailin miehelle hyvin istuvan paidan perusteella. Raglanit ja kaulus täysin omaa sovellusta.
Puikot: 4 mm, resoreissa 3,5 mm
Koko: varmaankin S
Mies oli kuulemma heti sovittanutkin paitaa, ennen seitsemää aamulla, mutta en ehtinyt sitä nähdä. Väitti sopivaksi. Tässä vielä lähikuva napeista, jotka ovat yksinkertaiset mutta kauniit, Menitasta löysin.Ompelioosi ja muut vaivat ovat pysyneet hyvin kurissa paitaprojektin ansiosta. Nyt sitten olisi aikaa ryhtyä muihin puuhiin, mutta ompeluinnostuksen suhteen olen sen verran saanut järkeä päähäni, etten sentään sitä takkia ala itse tehdä. Tai ainakin ensin annan vielä joillekin kaupoille mahdollisuuden. Hesarin välissä oli mainoslehtinen, jonka mainostamat takit aion käydä elävältä katsomassa vielä tänään, ja ehkäpä niistä jokin kelpaa.

Ahti oli täällä meillä hoidossa sunnuntaina. Mummolassahan saa tehdä mitä tahansa, näin minulle on oma äiti opettanut. Eli siis saa vaikka piirtää ikkunaan...... tai sohvaan, jos siltä tuntuu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno paita ja suloinen poika. Mummolat ovat juuri parhaita paikkoja. <3 Me ei saatu tehdä ihan mitä tahansa, mutta melkein. :D Ja Mummon luona ei tarvinnut ikinä siivota.

MINNA kirjoitti...

Mummolat on suosittuja meidän lasten keskuudessa myös. Ja aikuistenkin.
Onnetar suosi sinua arvonnassa. Laitatko osoitetietoja kesan-lapsi miukumauku luukku piste com niin saan laittaa postia sinulle.