lauantai 20. syyskuuta 2008

Voittajan olo

Jee, olen voittanut arvonnassa! Kesänlapsi-blogissa järjestettiin uuden blogiosoitteen kunniaksi arvonta ja minua onnisti. Täältä voi käydä kurkkaamassa, mitä voitin. Nyt on voittajan olo, kun vieläpä sain viimeisteltyä pari neuletta.

Tämä paita on odotellut parisen viikkoa päättelyä ja koristeen ompelua. Jalkapalloa ompelin siihen vähän nyt käsin, mutta taidanpa vielä vetäistä koneella paremmin. Paita on menossa lahjaksi, joulupakettiin.



Malli: Kauneimmat käsityöt 5/2007, malli nro 37
Lanka: Gjestal Topp't Tå, 300 g
Puikot: 6 ja 7 mm, pyöröt ja sukkikset
Koko: 2 v, ohjeen pienin koko

Malli tuli valituksi sillä perusteella, että minulla oli tätä lankaa varastossa juuri ohjeen pienimpään kokoon tarvittava määrä. Ohjeessa paita on tehty kahdesta väristä ja siihen on tehty jalkapallo silmukoita jäljitellen. Lankaa tosiaan meni juuri sen verran kuin ohjeessa sanottiin, sillä jäljelle jäi vain pieni parin gramman pallero. Lämmittää mieltä, ettei jäänyt paksusta langasta jäämiä.

Toinenkin työ tuli tuossa tv:n katselun lomassa viimeisteltyä. Eilen sain neulottua nämä pikku tossukat valmiiksi. Nämä ovat kai aika perinteistä mallia, mutta en ollut koskaan ennen tehnyt tällaisia, enkä kyllä tee koskaan toiste. En erityisesti pidä tossujen ulkonäöstä, ovat jotenkin jäykät ja kulmikkaat, ja pitkä sauma takana ja pohjassa on tylsä. Nyörisysteemi on kiva, mutta muuten vähän blääh-tunnelma näistä jäi.



Malli: Moda 3/2007, nro 45
Lanka: Jaeger Baby Merino, 44 g, väri 233
Puikot: 2,5 mm


1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice little shoes for some little prince or princess.