keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Ulkoilukuvia

Taivas oli aika hieno, kun Vantaanjoen vartta äsken kävelimme. Kuvat saa isommaksi klikkaamalla.

Neuleasiaa ei juuri ole. Tuntuu, etten ole neulonut mitään moneen päivään. Sunnuntaina aloittelin yhtä pusero-bolero-mikälietä, mutta ei ole ollut aikaa tai voimia sitä paljoakaan edistää. Kaaospeittoon olen neulonut yhden palan lisää, mikä vaatimattomuudestaan huolimatta on hienoa, koska se oli ensimmäinen pala sitten heinäkuun. Edelleen on tarkoitus saada se valmiiksi. Olen myös haaveillut Ruskakäsineiden neulomisesta, sillä olen aiempia pitänyt jatkuvasti ja niitä voisi olla eri värisiä useammatkin. Mutta jos nyt pitäisi tavoitteena yhtä uutta paria kuitenkin kerrallaan.

Ompelioosi on edennyt siten, että sinkosin maanantaina Eurokankaan aleen ja ostin palan hamekangasta sekä paria erilaista Nanson aletrikoota. Nansoille on käyttöä ehkä vasta myöhemmin, mutta kaipa hamekankaasta ainakin yritän hametta tehdä. Nyt on kaavojakin niin, etten tiedä, minkä valitisisin, nimittäin kaksi Ottobren syysnumeroa (2008 ja 2007) ovat tulleet ja yhdessä SK:ssakin olisi kiva kaava. Jos ensi viikolla (kun ylioppilasesseet ovat pois käsistäni ja poika perheineen on muuttanut) ehtisi vallan kaavoja ryhtyä piirtämään. Onneksi tuli nyt nämä helteet, ettei villakangashame ole ihan välttämätön ;o)

Hyvä uutinen on se, että sekä kankaanpainantakurssi että neulakinnaskurssi työväenopistossa ovat alkamassa. Neulakintaileminen alkaa jo 9.10., joten pian pääsen harjoittelemaan jotain aivan uutta. Jee.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä taas olen opetellut tiimalasikantapään Ullaneuleen ohjeella. Ja sattumalta löysin tuon helpommalta tuntuvan tavan, ja pitihän sekin opetella. =)

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice pictures.