torstai 30. lokakuuta 2008

Maalattua ja tunnustus

Vilautanpa viime viikonloppuna maalaamiani huonekaluja. Kaikki on aikanaan käyttynä ostettua, lipasto jo vuosia sitten (ehkä -96?), eteisen pieni pöytäkin jo aikapäiviä sitten (jotain 2001 paikkeilla) ja tuolit nyt. Tuoleja on siis kaksi, vaikka kuviin onkin eksynyt vain toinen.

Lipasto, joka alun perin oli puun värinen, lakattu, oli eteisessä. Kaipasin siihen kuitenkin istumapaikkaa kenkien laittamista varten, joten lipasto sai siirtyä uuden värinsä kera pikkumakkariin ja tehdä tilaa pöytä+tuoli-yhdistelmälle.

(klikkaamalla isommaksi)

Kristiinalta Villaista-blogista sain tällaisen Arte y pico -tunnustuksen. Kiitos paljon!

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Luen Blogilistan kautta n. 150 blogia, joten en nyt jaa tätä tunnustusta eteenpäin. Yritän sen sijaan kommentoida taas ahkerammin!

Viikonlopun aion viettää mökkeillen, jos vain saadaan renkaanvaihto huomenna onnistumaan. On nääs luvattu räntää ja muuta huonoa säätä Keski-Suomeenkin, joten ei passaa lähteä kesärenkailla luistelemaan.
Hyviä viikonloppuja kaikille tasapuolisesti!

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Haastetta pukkaa! Käy katsomassa blogissani, mihin olen sinut mukaan lykännyt =)

MysteryKnitter kirjoitti...

You deserve this award! Enjoy it!
I hope you succeed with the changing the tyres. It is not any easy thing to do, but necessary in Finland.