sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Höm höm...

Niinhän siinä taas kävi, että kun lankavaraston kymmenen kilon alitus oli vain neljänsadan gramman päässä, ei ole enää. Varmaankaan ei tarvitse sanoa, kumpaan suuntaan viisari heilahti.

Oulunkylässä on tullut vierailtua taas, tosin tällä kertaa ystävämyynneissä Fashion Housessa. Sieltä ostin kilon lankaa. Viking Sportsraggia ostin kaksi pussillista, puoli kiloa kumpikin. Toinen on tuota kuvassa näkyvää punaista, toinen sinivalkoista. Sinivalkoiselle on ihan suunnitelmakin olemassa, ja jokin hämärä ajatus ehkä punaisellekin.Kuvassa näkyy myös punasävyistä Viking Froyaa, jota ostin edellisellä käynnilläni LankaMaailma Nordiasta. Ostin sitä pari kerää pienten tyttöjen lapasiin. Yhdet ovat jo toista peukaloa vaille valmiit, joten ei harmita tämä ostos yhtään. Aika kivaa lankaa. Taustalla näkyvä valkoinen kerä on Napoli Exclusivea, akryyliä, jota jouduin kassalta ottamaan kaksi kerää ;o) Kun siellä on sellainen kantistarjous, että yli 15 euron ostoista saa aina merkinnän korttiin ja lankaa sen mukaan, monesko merkintä on. Minulla oli nyt toinen merkintä ja sain kaksi kerää tuota hieman Novitan Palmaa muistuttavaa lankaa. Eiköhän sille jokin käyttö keksitä, joku vuosi.

Tässä alemmassa kuvassa näkyy Viking Balder -lankaa ja siitä tekeillä oleva tuotos. Ei jäänyt kaappiin tämäkään. Kasin puikoilla etenee hirmutahtia!


Järbogarnin Mellanraggi, jota ostin ensimmäisellä käynnillä, on jo lähes käytetty. Valmiina ovat yhdet salaisehkot ja toiset tulossa. Neulonut olen siis myös, en vain ostellut lankaa. Mikähän siinä on, että näistä uusista neulon vimmatusti, vanhat ovat kohta homeessa kaapin syövereissä. Milloin se hankalamsteri taas alkaa?

2 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Hmm. Pitäisiköhän mun nyt olla iloinen vai surullinen, etten ollut täällä viikonloppuna? ;DD

MysteryKnitter kirjoitti...

You can knit! Those wool trousers are nice. But your sewing skills are good too. Be proud of yourself! I would not have been able to sew that skirt without help.