perjantai 30. tammikuuta 2009

Ufon viimeistelyä

Pikkumyyllä oli huopuvia lankoja yms. hänelle tarpeettomia myynnissä. Ostin läjän.Pääasiallinen pointti tällä ostolla oli se, että saisin niitä keskeneräisiä pois. Olen nimittäin kesästä saakka tehnyt vähin erin jättikokoista laukkua, johon uppoaa villaa roimasti. Tarvitsin siis lisää. Tässä kuva keskeneräisestä työstä ennen kuin olen Pikkumyyltä ostettuja siihen käyttänyt. Värit ovat kummalliset, enkä saanut niille mitään tehtyä kuvankäsittelyllä, vaikka yritin. Nyt laukku on jo neulottu valmiiksi, ja se menee pesukoneeseen tässä pikapuoliin. Saatte siis parempaa kuvaa, kunhan kutistuu ja kuivuu.


Alareunan punaiset langat ovat niitä viime elokuussa olympianeuleesta yli jääneitä Noroja, joita en tunkenut saunan pesään miehen höpötyksistä huolimatta. En tehnyt niistä paloautoakaan, vaikka sekin oli ehdotuslistalla. Tässä siis ensimmäinen ufoista, joka lähti etenemään.

Ai niin, jos joku oli näkevinään lankakeossa myös vaaleanpunaista Isoveljeä, niin näki oikein. Sekin on Pikkumyyltä ja ihan on sillekin suunnitelma, vaikka ei tähän laukkuun liitykään. Vaan eikös niille kaikille heräteostoille aina ole joku järkisuunnitelma? Tai tulee ainakin joskus? Huh, lankavarastolistan ylläpito lakkasi nyt, enää en pysy mukana ja kaikki pitäisi punnita uudelleen.

Sain Pirreltä haleja. Kiitoksia, täältä tulee halaukset sinne takaisin päin. Tylsänä ihmisenä (lue: kertakaikkisen väsyneenä) en jatka tätä eteenpäin. Halaan virtuaalisesti niitä kaikkia, jotka täällä käyvät.

Sinun on jatkettava tämän viestin kulkua. Eli

http://sl.glitter-graphics.net/pub/328/328573h2p8puq4yr.gif


Tämä on pieni testi, jotta näet kuinka monta ystävää löydät.
Ok, ja menoksi...!
Lähetä viesti eteenpäin, heti sen saatuasi, vähintään kymmenelle henkilölle, myös hänelle jolta viestin sait.


*Hali* *Hali* *Hali* *Hali* *Hali*

*Hali* *Hali* *Hali* *Hali* *Hali*
*Hali* *Hali* *Hali* *Hali* *Hali*
*Hali* *Hali* *Hali* *Hali*

*ISOHALI*


SINUA ON JUURI HALATTU !3 kommenttia:

san kirjoitti...

Heippa! Onnetar potkaisi blogini arvonnassa, mailaatko mulle toimitusohjeita :) Kiitti!

Anonyymi kirjoitti...

Seijan Neulenurkka:
Hei, sulle haaste blogissani.

Outi kirjoitti...

Niinpä.. kuka ihme nurkkiin on kantanut niitä puhumattomia, kummallisen värisiä lankakeriä;) Ja mistä saisi intoa niiden käyttämiseen, kun ei niitä oikein poiskaan raaski antaa/heittää. Vaikka et hamstereihin ilmoittautunutkaan, niin voithan olla hengessä mukana "varjohamsterina". Mukavaa sunnuntaita!