lauantai 4. huhtikuuta 2009

Kämmekästä

Teinpäs nämä kämmekkäät valmiiksi vielä viimeisiä viileitä aamuja varten. Toiveikkaana kuvittelen, että ei enää monena aamuna käsissä tarvita mitään. En millään viitsinyt nyhrätä hanskoiksi näitä vaikka lanka olisi riittänyt. (Jos joku on näkevinään kuvassa keltaisen tahran hameessa, voi onnitella itseään tarkoista silmistä.)Malli: omasta päästä
Lanka: Araucania Atacama, 36 g
Puikot: 3,5 ja 4,5 mm
Koko: minä

Minä olen lukeutunut viime aikoina niihin ihmisiin, jotka eivät arvosta kotimaisia neulelehtiä. Viime viikolla tullut SK oli kyllä nyt iloinen yllätys, sillä siinä oli kaava kahteenkin hameeseen, jonka voisin kuvitella tekeväni, ja pitkästä aikaa myös kiintoisia neulemalleja. Pari puseroa saattaa lehdestä syntyä, tosin vuosiluvusta en mainitse mitään ;o)

Tänään olen harrastanus sisustamista. Kävimme Ikeassa katsastamassa vaatekaappeja, TV-tasoja yms. Ei ostettu, eikä toisaalta ollut aikomuskaan ostaa vaan tutustua tarjontaan. Sen sijaan aikomus oli hankkia vaatehuoneeseen niitä kuuluisia Ikean säilytysjuttuja, joista voi koota mieleisiään. Ostin, viritin ne paikalleen ja samalla raivasin vaatehuonetta. Roskia tuli kaksi muovikassillista ja UFF:lle meneviä vaatteita, vanhoja verhoja yms. kolme kassillista. Kummasti näyttää vaatehuone nyt siistimmältä! Nyt onkin sitten hyvä istahtaa sohvalle neulomaan uutta vaatehuoneen täytettä.

4 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Minullakin täyttyi tänä viikonloppuna useampi kassillinen tavaraa kirpparille. Tuntuu hyvältä!

Villasukka kirjoitti...

Heh, meilläkin joku oli osannut eilen avata vaatehuoneen (siis komero isommalla ovella) oven ja "siivota".... Tavaraa oli vedetty alas yllättävän korkealta ja levitetty työhuoneen puolelle kiitettävästi...

hekku kirjoitti...

Hyvän setin oot tehnyt, nättejä kaikki.
Mä olin toissa viikonloppuna MLL:n kirppiksellä myymässä lastenvaatteita pois. Ihanaa kun pääsi niistä eroon. Loput aion tänään lajitella (kyllä! se kirppari-ikeakassi on ollut koko viikon eteisessä..)ja suurimman osan niistä viedä lähetyskirpparille. tehkööt ne niille mitä haluavat :)

Limeadine kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus!