keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Kevätkuvia

Kaivoin pyörän ensi kertaa esiin talven jäljiltä. Tein lenkin Vantaanjoen vartta, kävin Haltialassa ja Tuomarinkartanossa. Haltiala oli kovin hiljainen, ei näkynyt mitään otuksia missään, paitsi niitä teko-otuksia, joissa lapset saavat kiipeillä.

Tuomarinkartanon pellolla joku katsoi oikeudekseen ulkoiluttaa koiraansa vapaana. Seurauksena yksi ratsailta pudonnut nainen ja pelästynyt hevonen. Olin vastarannalla enkä nähnyt kunnolla, mitä tapahtui, mutta ei mitään vakavaa ilmeisesti, koska ratsukko jatkoi matkaansa. Miksi pitää koiraa vapaana suositulla ulkoilualueella, jossa lasten ja aikuisten lisäksi on aina myös hevosia, pyöräilijöitä ja muita koiria? Siinähän on koira itsekin jo vaarassa. Mutta nyt urputus sikseen ja katsomaan hienoja kuvia.

(klik isommaksi)


Neuleaiheet ovat vähissä, mutta on sentään uusi kirja esitellä.


Simple Style saapui jo jokin aika sitten, mutta en ole muistanut mainita asiasta aiemmin. Kirja ei ole mikään erityisen mahtava vaan ihan ok. Pari kivaa juttua siinä on, mutta vähän jää sellainen "nämä on jo nähty" -fiilis. Nyt saakin kirjojen ostelu riittää, kunhan ensin hankin sen Cookie A:n sukkakirjan, joka on jo monissa blogeissa nähty. Meinasin tilata sen jo tammikuussa ennakkotilauksena, mutta silloin huhtikuu tuntui olevan niin kaukana, että jätin väliin. Ja höh, nyt se huhtikuu sitten jo on ja kirja tilaamatta! Mars korjaamaan tilannetta.

Hyvää pääsiäistä!
---------------------------------------

Edit: Olin ihan unohtaa! Olen saanut Limeadinelta tunnustuksen, kiitos tuhannesti!
Nyt en ehdi linkitellä tai jakaa tunnustusta edelleen, sillä huomista varten on pakattava. Töiden jälkeen on lähtö lähellä, nimittäin pääsiäisen viettoon maalle.

4 kommenttia:

hekku kirjoitti...

Ihania kuvia! Tuli itsellekin ihan keväinen fiilis :)
Mä oon jaappaillut tuon Simple Stylen tilaamista. Kirja kiinnostaa mutta ärsyttää kun haluaisin selailla sitä ensin. Kuvat netissä ei aja samaa asiaa!
Niin ja se Cookie A on pakko saada. Niin ja ehkä se Knitting Socks with handpainted yarn (tai jotain sinne päin)... tä lista taitaa olla loputon? Hyvistä päätöksistä huolimatta :)

Päivikki kirjoitti...

Miekin olen miettinyt tuota Simple Style kirjaa, tilatako vai ei... Pitäisi päästä selailemaan.

Mammutti kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno valo tuossa keskimmäisessä kuvassa:) Mullakin pitkästä aikaa blogi, kun sain vihdoin kameran ostettua. Se lähettämäsi ei valitettavasti jaksanut muutamaa otosta pidemmälle, mutta mitäs tuosta:)