maanantai 13. huhtikuuta 2009

Pääsiäissukat

Kotona jälleen. Pääsiäinen meni nopeasti, mutta kun oli pois kotoa, lyhytkin loma tuntuu kunnon lomalta. Oltiin Korpilahdella, Keuruulla ja Parkanossa, enimmäkseen viimeksi mainitussa. Ei juurikaan tarvinnut huolehtia mistään, ruoat tulivat pöytään itsekseen ja sitä rataa, joten oli pitkästä aikaa mahdollisuus keskittyä neulomiseen.

Otin matkaan vain uusia töitä, tai siis töitä, joita ei ollut vielä aloitettukaan. Keskeneräiset saivat jäädä kotiin häpeämään. Mukana oli vain sukkakirjoja ja sukkalankoja, koska niitä on tullut viime aikoina osteltua. Tällaiset pääsiäissukat sainkin aikaiseksi sukkalankaklubin langoista.Malli: Yarrow ribbed sock, Knitting Vintage Socks -kirjasta
Lanka: Koigu KPPPM, 78 g
Puikot: 2,5 mm
Koko: 38-39Tässä sitten esitellään pääsiäissukkien tekijä, joku pääsiäisnoita tai muu vastaava näyttäisi olevan.Metsäpolkua oli kävellyt joku muukin kuin pääsiäisnoita ja -pupu. Pääsiäishirviö?

3 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kauniin väriset sukat ja ystävällisen näköinen pääsiäisnoita! =)
Kyllä todennäköisesti olen tulossa Ogeliin lauantaina. Toivottavasti siis nähdään siellä!

Lotta kirjoitti...

Heis! Piti tulla ihan kannustamaan, että tee tommonen postaus niistä keskeneräsistä! Itte selasin tota omaa postaustani töissä (mitä, itserakas, minäkö? :)) ja katso, tuli inspiraatio tehä niitä taas. Mene tiedä... mutta toimi :).

Maartsi kirjoitti...

Oli hauska nähdä Ogelin tapaamisessa! Sinähän olitkin se , joka taannoin lohdutit minua, ettei Helsingissä välttämättä rupea sanomaan hima. :)