lauantai 18. huhtikuuta 2009

Neuletapaamisen satoa

Olin tänään ensi kertaa LankaMaailma Nordian neuletapaamisessa. Mukavaa oli, sain kasvot parille bloginimelle ja tutustuin kahteen uuteen blogiin. Tapasin myös erään rouvan, joka oli syksyllä samoilla työväenopiston kursseilla kuin minä (neulakinnas ja konttineule). Erityisesti olin odottanut Hepsin tapaamista, samalla alalla kun ollaan ja "tunnettu" blogimaailmassa jo pitkään. Myös Maartsin tunnistin hänen blogissaan olleiden kuvien perusteella. Työväenopistolta tuttu rouva kyseli heti, mitä kuuluu kurssilla aloittamilleni Entrelac-sukille... Jouduin tunnustamaan, etten ole kurssin jälkeen koskenutkaan niihin, puikotkin olen repinyt irti parempaan tarkoitukseen. Täytyy varmaan mennä ensi syksynä uudelleen kurssille, jos siellä saisi jatkettua ;o)

Nyt näyttävät minun neuleeni muutenkin hautautuvan jonnekin laatikoiden tai neulekopan uumeniin. Sieltä kaivelin aamulla tapaamiseen mukaani joskus kauan sitten aloitetun puseron, joka ihan mukavasti etenikin. Nyt se varmaankin taas tungetaan naftaliiniin, nimittäin ostin pinon lumipalloja.Kuvassa on uusi kesätakkini. Ihastuin uusimmassa SK:ssa olevaan puuvillaiseen neuleeseen, jonka ajattelin näistä Järbogarnin Soft Cottoneista tehdä. Lanka on sitä, mitä ohjeessakin, ja vaikuttaa ainakin kerällä hyvältä. Pehmeämpää kuin Tennessee, ja sitä saa viuhtoa 5 mm puikoilla, joten valmistumisestakin on toivoa. Lanka maksoi vain 1,50 € / 50 g. Hyvä hyvä.

Otin myös heräteostoksena mukaani tällaisen pienen pellavalankavyyhdin. Toimiiko tää tiskirättinä? Kokemuksia, anyone?


Nyt TV auki ja puuvillakerien kimppuun.

6 kommenttia:

haliaddikti kirjoitti...

Itsekkin olen monta kertaa miettinyt tulevani ko. olevaan neuletapaamiseen, mutta jotenkin se on jäänyt. Kauppa täynnä tuntemattomia ihmisiä, jotenkin.. en tiedä.
Ei ainakaan matkaa voi syyttää, kun kestää kävellen n.8min :D

Anitta kirjoitti...

Oli kiva tavata Ogelissa. Huomasin, että oletkin suosikeissani jo ennestään.

Hepsi kirjoitti...

Oi sinä ostit ihanan lumipallokasan! Tuo lanka jäi minulta huomaamatta. :(
Pellavavyyhteä minäkin hypistelin, mutta en kuitenkaan ostanut.

Mutta mukava oli tavata, vaikkei oikein ehdittykään kunnolla jutella. Seuraavalla kerralla sitten!

Zelda kirjoitti...

Hei vaan:)

Oli oikein mukavaa vierailla siellä Oulunkylässä. Meillä Länskäreillä on ollut välillä ongelmia kunnon vakituisen tilan löytämisessä, erityisesti Nummelassa. Lohjalla homma kyllä toimii. Länskäri-neulojathan kokoontuvat vuorotellen Nummelassa ja Lohjalla.

Minäkään en kyllä noita lumipalloja (onneksi) huomannut, muutoin lankaa kyllä kotiin seurasi perässä.

Iloista kevään jatkoa.

Villasukka kirjoitti...

Joo, onneksi kesä häämöttää (vaikka sitten on ne lukkarit). Ens vuodesta ei tiedä, mutta kovasti lasketaan tunteja. Jos aikuislukio alkaa, sitten töitä riittää.

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice yarns.