sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Sukkasato korkattu - ja....

Sukkasadon ensimmäinen pari on tehty. Tein tästä Nallesta joskus aiemmin jo anopille sukat, ja vielä riitti näihin pienempiin ja edelleen jäi 24 grammaa. Riittoisaa on siis ollut. tykkään kovasti langan väreistä. Kaksi muutakin sukkaparia on aloitettu, mutta toinen on ihan alkutekijöissään ja toinen noin puolivälissä.



Malli: ihan perus
Koko: 28
Lanka: Novitan Nallea, Talvi, 40 g
Puikot: 3 mm

Ja sitten täytyy tunnustaa... lakkolainen sortui. Olin anoppilassa viikonlopun ja anoppi pyysi hakemaan kauppareissulla itselleen bambulankaa tiskirätteihin. No minähän menin innoissani Parkanossa paikalliseen lankapuotiin. Silmät osuivat näihin alpakka-silkki-ihanuuksiin heti ovesta sisään päästyäni, ja kuten Marjut jo totesi, jotain näihin lisätään. En nimittäin saanut vyyhtejä enää irti käsistäni. Ostin kuitenkin vain nämä kaksi vyyhtiä, joten eihän tämä nyt kovin paha lankeemus ole, ei oikeastaan näin pientä edes lasketa. Näin vähäistä lankamääräähän ei tahdo edes silmällä erottaa.


6 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Hieman saman tyylistä kuin se vyyhti, jonka ostin Pirkolta (Neulova Lehmä) kesällä. Siinä oli vähän enemmän harmaata, mutta ihan silti. Ja eihän kaksi vyyhtiä näy missään!

Paljonko tarttee neuleviihdykettä huomenna? Töissä tunnit 9-15.25 ja sen päälle veso 15-19. Kuolen nälkään ellen ota eväitä.

Matleena kirjoitti...

On tosi ihanaa lankaa ja niin vähän, ettei sitä lasketa. ;) Ja toisaalta taas, saksan maikkamme sanoi jo silloin aikoinaan, että "tämä on se poikkeus, joka vahvistaa säännön". Ja niinhän se onkin.

Kauniin väriset muuten nuo sukatkin!

Villa Lankala kirjoitti...

Pitää laittaa silmät kiinni;) Tuo alpakka-silkkilanka on ihanaa. Eiks se ollut käsin maalattuakin?

Sinä olet ollut reipas sadonkorjaaja:)

Makepeace75 kirjoitti...

Ohoo, tuommoista ihanuutta en olekaan päässyt hipelöimään. Kuulostaa kivalta. :o)

Taija K kirjoitti...

Kyllä, käsin maalattua on, hinnassakin se kyllä sitten näkyi. Onneksi kaupan setä antoi 90 senttiä alea per vyyhti. Olen ilmeisesti niin hyvä asiakas, kun käyn kerran tai kaksi vuodessa ;o)

Maartsi kirjoitti...

Onnittelut sadon ensimmäisistä sukista! Minä en ole vielä aloittanutkaan.

Joko tänä perjantaina ehdit kuntoilu&neulontatreffeille? Laittaisitko s-postia maartsi@gmail.com.