sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Minisukat?

Valmiina pikkuruiset sukat? No ei, kyllä nämä on ihan aikamiehen kokoa. Varsikin on 25 cm pitkä. Kävin ilahduttamassa naapureita tuossa sisäpihalla kuvaamassa.

Malli: ei, Tiinan sukkataulukosta mittoja katselin
Lanka: Viking Sportsraggi, 180 grammaa
Puikot: 3 mm
Koko: n. 44

Nämä ovat erittäin perinteiset saapassukat. Lanka raidoittui itsekseen melko kauniisti, vain kantapäässä ja kärkikavennuksissa se vähän temppuili. En antanut asian kuitenkaan häiritä vaan annoin tulla sellaista sukkaa kuin on tullakseen. Aika nopeasti nämä loppujen lopuksi neuloin siihen nähden, kuinka vähän on ollut aikaa neuloa. Ja sainpa käytetyksi tätä lankaa lähes 4 kerää, mikä sekin on mainiota. Nyt lankaa on enää reilu kerä, ja siitä nyt syntyy vaikka pienten poikien lapasia tms.

Outilta sain tällaisen tunnustuksen ja haasteen kertoa aisteista. Tehtävänä on seuraavaa:

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti. 1. NÄKÖ.
 2. On, mutta heikohko. Tarvitaan kakkulat, jotta näen mitään. Onneksi kaksitehot riittävät, ei sentään tarvita monitehoja ;o)
 3. KUULO.
  Kuulo on tallessa hyvin. Aina en tosin tunneilla kuule, mitä oppilaat vastaavat. Koulumaailma opettaa sulkemaan korvansa ylimääräiseltä. Väitetään tosin, että en kuule enkä näe mitään, kun luen, mutta en ole itse huomannut moista!
 4. HAJU.
  Hajuaisti toimii valitettavan hyvin. Harva se päivä tukehdun bussiin, kun joku on juuri tupakoinut ja istuu viereen, tai jollakulla on puoli pulloa hajuvettä ja istuu viereen. Mukavinta on tietysti se, kun nämä kaksi ihanaa tuoksua yhdistyvät vierustoverissa. Ai miksihän me keski-ikäiset ämmät pidetään käsilaukkua viereisellä penkillä..?
 5. MAKU.
  On mulla makuaistikin. Mitäs siitä nyt sanois? Maistelen mielelläni monenlaista ja aika usein...
 6. TUNTO.
  Neuleblogissa varmaan tuntoaistin kohdalla pitää puhua langan tunnusta. Karhea villalanka tai tiukkakierteinen sukkalanka, ne tuntuvat parhailta! Puuvilla tuntuu kovalta, muovi... muovilta.
Riittäköön tämä. En haasta ketään, haastautukoon tästä itse ken tahtoo.