tiistai 13. lokakuuta 2009

Neulojan ihastuksia

Tänään oli töistä tullessa odottamassa kauan kaivattu lehti: The Knitter. Tilasin sen, kun en taas vaihteeksi jaksa suomalaisia lehtiä ollenkaan. Sain mukavasti myytyäkin muutaman SK:n pois hyllyä täyttämästä.

Lehti nyt ei ihan niin ihana ollut kuin odotin, mutta yksi malli on "melko varmasti teen" -listalla ja toinen "saatan ehkä tehdä" -listalla. Aika hyvä saldo siis ensimmäisen selailun jälkeen. Yleensä mallit alkavat houkutella enemmän, mitä useammin lehden selaa. (Ja sitten neulon kahden vuoden kuluttua mallia, jonka kaikki muut ovat jo neuloneet.)Kuvassa myös uusi ihastukseni, Rainbown Hedelmä-salmiakkimix. Neuleosastoa edustaa kuvassa Sumun sukka, jonka pari yrittää kopassa itsekseen tekeytyä. Ihastuksia liittyy sukkaankin, nimittäin lanka on ihanaista suosikkiani Shepherd Sockia ja malli on ihanasta Knitting Vintage Socks -kirjasta. Tätä vapaailta saa aikaan: kaikki on yhtäkkiä niin ihanaa, niin ihanaa ;o)

Ai niin, tilasin vahingossa kirjojakin. En tiedä kuinka siinä niin kävi, mutta kolme kirjaa olis tulossa. Jaa mitä aihetta käsitteleviä? Arvatkeepa kaks kertaa.

4 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Ömm.. sienestystä ja verkkojen solmimista? ;D

Taija K kirjoitti...

Makepeace: Heh, juuri niin!

Villa Lankala kirjoitti...

Minulla on ihan sama juttu neulottavien mallien valkoitumisen kanssa. Joku malli alkaa puhutella vasta useamman selaamisen jälkeen.

Manteli kirjoitti...

:) Onnellinen SK-numeroiden omistaja!!!!