sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Itsenäisyyspäivän viettoa

Perinteisissä tunnelmissa täällä poltellaan kynttilöitä ja Tuntematon tulee tv:stä. Nyt olisi vihdoin jotain valmista esiteltäväksi.Malli: Vellamot Ullasta
Lanka: Maija, 108 g
Puikot: 2,25 ja 2,5 mm
Koko: 39-40

Mukava malli ja mukava neuloa. Tein kärjen ohjetta pienemmillä puikoilla, jotta sain kokoa vähän pienemmäksi. Itselleni nämä ovat vähän isot, mutta toivottavasti saajalleen sopivat. Sukat on kärjestä alkaen tehdyt, ja varren silmukat on päätelty ompelemalla. Vähän ompelu arvelutti, mutta kun ohjeen löysin niin helppoahan se oli ja tulikin todella joustava reuna. Eipä kiristä varren suu.

Toisetkin sukat on valmiit. Kuvassa sukka katsoo televisiota..Malli: perus
Lanka: Regia 4-fädig, Canadian Color, 84 g
Koko: 43-44
Puikot: 2 mm

Regian sukkalankaa - tällaista peruslankaa - en ollutkaan neulonut aiemmin. Regia Stretchiä olen neulonut, ja näiden kahden kokemuksen perusteella voin sanoa, että tykkään Regian sukkalangoista. Neuloutuvat helposti, lanka ei halkeile ja tuntu on hyvä.Ensi kerralla sitten jotain ihan muuta. Nyt hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa.
Vellamot on sitten kauniit sukat.

Tess kirjoitti...

Upeat Vellamo-sukat!

Hyvää itsenäisyyspäivää!

TiinaR kirjoitti...

Kauniit sukat :) Itseasiassa siinä väriterapia postauksessa ei oo niitä suomessa myytäviä cascaden lankoja vaan erikoistilauslankoja cascadelta joten ei oo tota kahvia. Mulla on sitä itelläni kyllä ollut, kiva väri!

Hepsi kirjoitti...

Upeat Vellamot!