perjantai 11. joulukuuta 2009

Lankaa ja lukemista

Pimeys pilaa kuvat mutta myös yöunet. Rytmi on taas mennyt sekaisin, kun yötä päivää on yhtä pimeää. Viime yönä lueskelin tällaista. Isonna kuvaa, niin näet palan tekstiä paremmin.Kirja on Laura Honkasalon Eropaperit, jota eilen aloitin. Olen lukenut vasta muutaman kymmentä sivua, joten en kommentoi sen enempää, mutta hyvältä vaikuttaa alun jälkeen (siis muutenkin kun tuon näkyvän katkeman perusteella).

SecretWoolilta tilaamaani Cascadet ovat alkaneet jo muotoutua Sedgemooriksi (linkki Ravelryyn). Väri on kahvi, eli tuollainen punertavan ruskea tai miten sitä luonnehtisi. Melko hyvän käsityksen väristä saa tästä alemmasta kuvasta.


Lankojen mukana tuli myös se Kipakoitten kalenteri. (Tai oikeastaan langat tulivat kalenterin mukana, koska kalenteria kaipasin ja langat ostin vahingossa...) Ensisilmäyksellä Puolukka-kauluri ja Lyhde-hansikkaat herättivät eniten kiinnostusta (ravlinkkejä molemmat). Tosi hauskaa, että tällainen kalenteri on tehty!

3 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Pitänee kaivaa tuo kirja jostain. Pimeys on sotkenut minunkin sisäisen kelloni - otan päiväunet joka ilta 19-20... Ja silti voisin nukku vielä vaikka kuinka pitkät yöunet. Enää viikko.

Hepsi kirjoitti...

Kauniilta näyttää uusi neuleesi. Kurkkasin linkkiä - luulen, että juuri tuon jakun takia tilasin tuon lehden äskettäin. Vai tilasinkohan? Tämä pimeys vie miulta muistin... =)

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice yarn. Nice project.