keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

KYH7 valmiina

Pari viikkoa sitten valmistuneet Noro-sukat, eli KYH7.Malli: Basic Gusset Heel Socks, kirjasta Socks from the toe up
Lanka: Noro Kureyon Sock, 56 g
Puikot: 2 mm
Koko: 38Nämä jäävät itselleni kahdesta syystä: 1) Haluan testata, kuinka kestävää tämä lanka on. Nämä ovat ensimmäiset Noron sukkalangasta tekemäni sukat, ja erinäisistä vakuutteluista huolimatta haluan omin silmin nähdä, kestävätkö. 2) Tykkään näistä hurjasti. Lanka tuntuu käsiin karkealta eikä oikein tunnu sukkalangalta, mutta jalassa sukat eivät ole karkeat eivätkä kutita, ja sukka on joustava. En tiedä osaanko selittää, mutta sukka on samaan aikaan napakka ohuista puikoista johtuen, ja samaan aikaan se kuitenkin joustaa toiseen tapaan kuin muista langoista tehdyt sukat. Sama joustavuus on Kureyonin paksummassakin langassa, mutta en tiedä mistä se johtuu.


Yritän muistaa raportoida talven mittaan, kuinka sukat kestävät ja ovatko hyvät muuten.

KYHäilyistä nyt valmiina on 13/26 eli puolet. Aika hyvin siihen nähden, etten viime päivinä ole neulonut yhtään! Oikeastaan en ole neulonut kuin satunnaisesti automatkoilla pitkiin aikoihin. Voin siis jo etukäteen todeta, etteivät kaikki KYHit valmiiksi tule. Vaan jos aloittaa 26 sukat, ei kai kukaan edes kuvitellut niiden ajoissa valmistuvan =D

9 kommenttia:

Villanne kirjoitti...

Kauniit sukat!

Maartsi kirjoitti...

Mikä onkaan värinumero? Minäkin voisin tykätä tuosta, vai onko loppukerässä jotain ällövärejä? Hyvin on raidoitus osunut nappiin molemmissa sukissa. :)

Taija K kirjoitti...

Maartsi: Numero on S188. Ainakaan minun kerässäni ei ole muita värejä kuin näitä, jotka sukkaan osuivat. Värejä ei tarvinnut edes mitenkään kohdistella, ihan omin päin sattuivat näin hyvin.

Zelda kirjoitti...

Upeat värit aina näissä Noron langoissa, tykkään kun h..u puurosta:)

Mervi kirjoitti...

Tosi kauniit sukat!

Hepsi kirjoitti...

Kauniin väriset sukat!
Meillä Noro-sukat kuluvat vähän nopeammin puhki kuin muut. En tosin ole niitä ohuita langan kohtia huomioinut eli neulonut tuplaten, olen vaan pistnyt menemään.

Scaritsa kirjoitti...

Ihanat! Hyvät väriyhdistelmät. Piti ihan laittaa värinumero ylös.
Hienosti sulla edistyy. Puolet valmiiksi saaminen on jo saavutus :). Tsemppiä loppukiriin!

Lindapien kirjoitti...

Ihanan väristä tuo Noro!!

MysteryKnitter kirjoitti...

So pretty color! You can knit!