tiistai 3. elokuuta 2010

Elokuuta

Kesäloma alkaa olla lopuillaan, ja myös KYH on päättynyt. KYHin loppuraporttia siis luvassa.

KYH sujui hyvin kesäkuussa, mutta heinäkuussa neulominen on ollut telakalla lähes täysin. Kuumuus on vaikuttanut asiaan, mutta myös se, että olen kesäiseen tapaan lukenut paljon.

KYHin aloitukset sain kaikki tehtyä, eli 26 aloitusta kertyi. Näistä valmistui ajallaan heinäkuun loppuun mennessä 14 työtä, pääosin tossuja. 12 työtä siis jäi kesken, ja eilen illalla päätin niistä kolmesta kiskaista puikot irti. Nämä kolme purettua työtä olivat aivan alkutekijöissään, mikä tarkoittaa sitä, että niistä ei ollut juuri muuta kuin silmukoiden luominen tehtynä. Lisäksi yksi työ on valmistunut myöhässä, joten tällä hetkellä kesken on 8 paria sukkia. Sivupalkissa on tilannekatsaus myös näkyvissä.

Nämä valmistuivat mökillä lauantai-iltana eli viime hetkellä, KYH22.Malli: Harry's Socks, kirjasta Charmed Knits
Lanka: Wollmeise Twin, väri Zenzi, 42 g
Puikot: 2,25 mm
Koko: n. 26

Nämä sen sijaan valmistuivat myöhässä, koska en ollut ottanut virkkuukoukkua mökille mukaan. Eilen illalla virkkailin reunukset valmiiksi.Malli: no ne samat AnniKaisen tossukat (linkki sivupalkissa)
Lanka: Viking Sportsraggi ja jämiä reunuksiin, 82 g
Puikot: 5 mm
Koko: n. 38

Kesken on vielä yhdet tossukat.Kesken myös nämä: Oak Ribbed Socks, Ladies Silk Stockings, Child's French Socks ja Basket Weave Socks.Ja seuraavassa kuvassa olevat keskeneräiset ovat niitä, joiden kohtaloa mietin. Siinä ovat Whitbyt, joista on tulossa liian tiukat, The Road to Oslo -sukat, jotka ovat liian paksut makuuni, sekä Fancy Silk Socks, joissa on liian paksut puikot (2,5 mm) tuolle langalle (Lornan Shepherd Sock). Saatan siis purkaa nämä.Myöhemmin luvassa arvontaa. Pysykää siis linjoilla =D

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Sulla on kädet täynnä töitä neuleides kans ja mulla kirjontahommieni kans. Kyl sä noi vielä kesytät.