tiistai 19. lokakuuta 2010

Otetaanpas vähän takaisin

Edellisviestissäni valittelin Noro-sukkien huonoa kestävyyttä. Olin tosiaan pitänyt sukkia vain kotona, mutta en ollut pessyt niitä lainkaan juuri siksi, että ne ovat vain olleet sukkahousujen päällä kotisukkina. Nyt viimein kokosin läjän sukkia pesuun (pesen niitä erikseen, ilman huuhteluainetta 14 minuutin pikaohjelmalla 30 asteessa) ja Noro-sukat tykkäsivät käsittelystä selvästi. Ne eivät varsinaisesti huopuneet, mutta hiutuneet kohdat tiivistyivät selvästi ja ovat nyt taas ihan kuin muutkin kohdat sukista.

Annetaanpa siis Noro Kureyon Sockille vielä aikaa todistaa kestävyytensä. Nyt sukat ovat taas jalassa. Palaan kertomaan asiasta taas, kun kerrottavaa on. Valmiskin neule olisi, mutta ensin jonkun pitäisi näyttää sille vähän silitysrautaa. Kuvaa tulee, kunhan tässä jaksetaan =D

1 kommentti:

äityli kirjoitti...

Avaa vain sitä eteisaulan ovea, niin kutomus näkee sen raudan. Ei siinä paljon viitsimistä tarvita.
Minun pitäisi huovuttaa uusi hieno hattu ja rannekkeet. Saas nähdä kuinka onnistun ja sitten se hattu pitäisi venyttää ilmapallon päällä pääni kokoiseksi. MUTTA mistä minä tiedän milloin ilmapallo on minun pääni kokoinen? Kyllä tämä käsitöiden teko on vaikeeta. Nyt lähden kuitenkin hakemaan titityyltä cascadelankoja.