torstai 2. kesäkuuta 2011

Valmis: Kazumi Pullover

Kevään mittaan on kiinnostanut lähinnä puseroiden neulominen. Kaksi ufoakin valmistui (edellisissä postauksissa), ja yhden kokonaan uudenkin työn olen saanut valmiiksi. Tämä valmistui hieman liian myöhään säiden puolesta, sillä vaikka lanka onkin pääosin bambua, neule on melko raskas näin kesällä pidettäväksi. Ei ole siis vielä tullut käytössä testattua.Malli: Kazumi Pullover, Simple Style -kirjasta
Lanka: Sirdar Snuggly Baby Bamboo, n. 570 grammaa, lähes 12 kerää
Puikot: 3,25 mm ja kauluksessa myös 2,75 mm
Koko: ohjeen pienin, 36 ½" rinnanympärysKatsokaapa helmaa ja hihansuita. Silmukat luotiin Channel Island -tyylillä (en tiedä, onko tälle jokin suomenkielinen nimi). Tein tätä ensimmäistä kertaa ja tein sen tietenkin väärin. Virhe paljastui minulle siinä vaiheessa, kun vartalo-osa ja ensimmäinen hiha olivat valmiita. Tein siis samaa virhettä toiseenkin hihaan, kun ei jotenkin huvittanut purkaa koko työtä alkutekijöihinsä ;) Luontikerrokseen tulee tuollaisia nyppelöitä, jotka eivät minun tyylilläni ole yhtä nättejä kuin oikeassa tavassa, mutta kuka niitä nyt niin kyylää.Luontivirhettä ja pyörönä neulomista lukuun ottamatta noudatin ohjetta täysin. Epäilin kyllä, että ehkä ei vyötärökavennusten jälkeen kannattaisi lisätä takaisin kaikkia kavennettuja silmukoita, itse kun olen lantiosta leveämpi kuin rinnan kohdalta. Tein kuitenkin kaikki lisäykset ohjeen mukaan. ei olisi kannattanut, neule on löysä kainaloiden kohdalta. Ei sitä onneksi juuri huomaa joustinneuleen ansiosta, paitsi käsiä nostaessa. Täytyy pitää kädet tiukasti kyljissä kiinni, niin kukaan ei huomaa mitään.Tämä on näitä neuleita, jotka ovat käytännöllisiä monen tilanteen vaatteita sekä mallin että värin puolesta ja joita olisi hyvä olla muutamia jokaisella (eikö?). Mutta on tällaista lähes pelkkää joustinta vaan aika tylsä neuloa. Hihat eivät meinanneet valmistua ikinä, etenkin kun tein niitä taikalenkillä yhtä aikaa. Star Trekiä on tullut muutama jakso katsottua tätä(kin) tehdessä.


Loma alkaa maanantaina, myös miehellä, joten blogi jää nyt kesätauolle. Lomailen bloggauksesta ehkä kuukauden, ehkä enemmän. Who knows. Iloista kesää kaikille!

Ei kommentteja: