lauantai 7. tammikuuta 2012

Jättihuivi

Varastolankaprojekti, jossa siis neulotaan omista varastolangoista joka kuukausi, on edennyt hyvin. Virallisesti projekti alkoi nyt vuoden vaihteessa, mutta kun kukin saa kuitenkin laatia omat sääntönsä, otin varaslähdön ja merkitsin varastoneuleeksi myös tämän marraskuun alussa aloitetun huivin.


Malli: Earth & Sky, Stephen Westin suunnittelema malli, ostettavissa Ravelryn kautta
Lanka: Wollmeise 100 %, yht. 248 g. Tummin väri on My old blue jeans, sininen Chim chim chimney ja kolmas väri on Petit poison no 5 light.  
Puikot: 3,5 mmHuivi on järkyttävän suuri, lähes kaksi ja puoli metriä leveä. Missä ihmeessä tällaista käyttäisin? Ja arvatkeepa, kuinka ihanaa oli neuloa viimeisiä nurjia kerroksia, joiden pituus oli looooopppppuuuuuttttttoooooonnnnnn. Väriensä puolesta huivi on mielestäni onnistunut, vaikka ei vihreän pellavamekon kanssa siltä näytäkään.

Muut Ravelryn tempaukset ovat myös lähteneet sujumaan, paitsi aakkoshaasteen D-kirjain, jota pitäisi neuloa tammikuussa. Aakkoshaasteen osata liityin myös niiden haasteilijoiden joukkoon, jotka eivät noudata sääntöjä ihan kirjaimellisesti (heh heh). Nimittäin kuvien huivin merkitsin sekä varastoneuleeksi että aakkosten E-kirjaimeksi. Hieman se koville ottaa, pilkunviilaajalle, tällainen sääntöjen soveltaminen, mutta kun se kerran on sallittua, eihän se silloin edes ole sääntörikkomus? ;)

Iloista alkanutta vuotta kaikille!

13 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Ihana! Ja missäkö käytät - no,kietoudut siihen mökin kuistilla juhannusyönä tai nyt talvipakkasten kourissa oman sohvan nurkassa.

Mammutti kirjoitti...

Upea huivi!
Heitä huivi harteille mennen tullen ja nauti ihmisten ihailusta.

Taija K kirjoitti...

Kiitos Villasukka ja Mammutti ;)
Tuo Villasukan vaihtoehto kuulostaa jotenkin enemmän minulle ominaiselta toiminnalta. En osaa käyttää huiveja esim. töissä, kun viuhdon ja vauhdon eivätkä vaatteet saa pudota kyydissä päältä.

Juhannuksena - tulevana - olen kyllä Kanarialla, mutta on sielläkin iltaisin huiville tarvetta.

KristiinaS kirjoitti...

Nyt täällä ainakin olis iltaisin tarvetta tuolle huiville, niin on viileätä. Mutta tuo taitaa viedä puolen matkalaukun tilan, ei ehkä ihan Kanarian matkavaate kuitenkaan.
Kivasti menee siinä nuo raidat, on ainakin erilainen kuin huivit noin yleensä.
Säännöt on tehty sovellettaviksi;)
Hyvää alkanutta vuotta.

Zelda kirjoitti...

Aivan upea, tuohan sopii ihan mihin tahansa käyttöön:)

Taija K kirjoitti...

Kiitos kommenteista KristiinaS ja Zelda!

Heli / Neuleaddiktio kirjoitti...

Tuotahan voi käyttää missä vaan, kietaiset kaulan ympärille :) Mahtavan kokoinen!

Unknown kirjoitti...

Upea on huivi ja senhän voi vaikka tiukan paikan tullen kietaista turbaaniksi päähän, jos on myssy unohtunut kotiin. Vaikka silloin ei kaunis väri ehkä pääse oikeuksiinsa.

Voin kuvitella tuon nurjien kerrosten kanssa tahkoamisen. Puistattaa ajatellakin! :D

Aakkoshaaste kiinnostaisi. Kaheleiden kauttako siihen pääsee?

Taija K kirjoitti...

Kiitos Heli ja LeenaK kannustavista kommenteista. Leena, Kaheleidenpa hyvinkin. Siellä on ketju jokaiselle kirjaimelle, mukaan vaan, ei tarvii mitenkään ilmoittautua. A-kohdasta ainakin löytyy "ohjeet", joita saa noudattaa tai olla noudattamatta ;)

Hepsi kirjoitti...

Kaunis huivi ja varmasti käyttökelpoinen moneen tarkoitukseen!

Anniina kirjoitti...

Onpa kaunis! Tykkään niin tällaisista jämälankaprojekteista - eikä tästä edes näe ollenkaan, että kyseessä on sellainen.

äityli kirjoitti...

Hienohan siitä sitten tuli, oli niin mutkalla viimeksi, ettei oikein saanut selvää. Pistä vähän pullaa poskeen ja unohdat kaikki jumpat ja viuhtomiset, niin et kohta huomaakaan huivin olevan suuri. Päin vastoin, joudut ehkä kutomaan hiukan lisää nurjia silmukoita. Niin ja mikä ei erikseen ole kiellettyä, on sallittua.

Taija K kirjoitti...

Kiitos jälleen kaikista kehuista ja kommenteista ;)
Anniina: tämä ei olekaan varsinaisesti jämäprojekti, sillä kaikki langat olivat iskemättömiä vyyhtejä. Varastolankaprojekteissa langan pitää olla otettu omasta varastosta eikä uutta, tätä projektia varten hankittua, mutta jämälankaa sen ei tarvitse olla. Miten kukakin nyt nämä termit sitten määritteleekään ;)