lauantai 20. joulukuuta 2008

Sukkamaniaa

Joku kumma sukkavillitys on iskenyt sen jälkeen, kun joululahjat valmistuivat. Olen lukenut sukkakirjani läpi ja haaveilen Cookie A:n sukkakirjasta, joka julkaistaan keväällä. Tämä kaikki on sikäli outoa, kun en erityisen innokas sukkien neuloja edes ole. Kesällä aloitetutkin sukat on vielä kesken..

No, kävin kuitenkin Priimassa palkitsemassa itseäni joululoman alkamisesta uudella sukkalangalla (aivan kuin entisiä ei olisi). Ostin ihanan väristä ja muutenkin ihanaa Araucanian Ranco Multy -lankaa. Pian pitäisi saada aloittaa tästä jotain. Ja tokihan saakin, ei kukaan kiellä ;o)Ennen uuden langan ostoa olin ehtinyt muutaman kerroksen neuloa Knitting Vintage Socks -kirjan Little Child's Sockia kaapista löytyneestä Lorna's Laces Shepherd Sockista. Kuva on valitettavan tumma, mutta eipä toisaalta sukanvarressa ole mitään nähtävääkään vielä.Tätä neuloskelin kerroksen silloin toisen tällöin Ruotsin-risteilyllä, jolta kotiuduin tänä aamuna. Eipä ennättänyt paljon neuloa, kun yhtä pientä miestä eli Ahtia piti poimia pois pallomerestä isompien lasten alle jäämästä. Käsittämätöntä, kuinka jo reilun vuoden ikäinen on onnessaan pallomerestä.

Seuraavassa postauksessa voinee sitten jo joululahjoja esitellä. Nyt on varmaan jo syytä toivotella hyvät joulut kaikille, sillä tuskin enää mitään kirjoittelen sitä ennen. HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA SIIS KAIKILLE!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ja rauhallista joulua sinulle ja perheellesi!

Makepeace75 kirjoitti...

Auuu, mä tahdon Priimaan! Ihan mun väristä lankaa. Vieläkö sitä kehtais ostaa itselleen joululahjoja -loma alkoi eilen ja tulin LankaMaailman kautta kotiin.. ;D

Iloista joulua! :o)

Villasukka kirjoitti...

Huh, ei sulta ainakaan työt lopu... Toivottavasti jaksat. Minäkin tilasin itselleni lankoja joululahjaksi, mutta eivät ole vieläkään tulleet, toivottavasti tulevat ennen pyhiä.
Oikein hyvää joulua!

♥ Hannah kirjoitti...

Hyvää ja Rauhallista Joulua koko perheelle!