sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Messukuumetta, sukkakuumetta

Mulla on kuumeita, ei onneksi possua tms. Tampereen messuja odotan vimmalla, enkä muista muuta ajatella. Sen siitä saa, kun on paria poikkeusta laskematta ollut ostamatta lankaa heinäkuun lopusta ja messuilla on lupa siihen puuhaan. Toivottavasti en nyt tonneittain silti ostele..

Sukkien neulominenkin kuumeuttaa. Haluaisin neuloa miljoonaa mallia, mutta en saa neulotuksi, kun vain tutkin niitä malleja. Ongelmana on sopivan kokoisten puikkjenkin puute, kun kaikki kivat mallit vaatisivat 2,25 milliset, joita on liian vähän. Olisin ostanut niitä LankaMaailma Nordiasta tiistain synttäreillä, mutta eihän siellä välikokoja ollut. Messuilla siis tiedän, mitä ostaa! Löysin Räveltämöstä vielä Miss Marple -sukkienkin mysteeriohjeen, jonka ensimmäistä vihjettä aloin tänään neuloa, kun puikot vapautuivat toisesta projektista (jonka miljoonaa langanpäätä en tietenkään ensin päätellyt).

Lopuksi hämäyskuva neulekuvien puutteessa: Keuruun hautausmaa pyhäinpäivältä.


2 kommenttia:

pirren kirjoitti...

Täälläkin kuumetta... Sukka- ja messukuumeen lisäksi myös se sika. Taitaa vaan mennä messut sivu suun :-( Tuota mysteerisukkaa itsekin katselin, muttei pää oikein toimi sillä tasolla tällä hetkellä...

ilu kirjoitti...

Siellä mummi ja pappakin lepäilevät, Keuruun mullissa.